Rüyamda ben gece vakti ormanda geziyorum suyun üzerinden karşıya geçmeye çalışıyorum karşıda büyük bir yılan vardı yanımda küçük yılan vardı.
çok korkmuştum uykudan korkarak uyandım ne yapmalıyım?
çok korkmuştum uykudan korkarak uyandım ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence zamanla geçer düşünme
elini yüzünü bir yıka akılda pek kalıcı olmaz bu tarz şeyler
Evet her dakika geçtikçe unutuyorum
genelde yaklaşık 10 dk içinde kesit kesit hatırlar ve tamamen aklından silinir
Yılan düşmanı temsil eder zaten düşmanım çok var o yüzden rüyamda görmüş olabilirim
aynen öyle bir anlamı var ama başka anlamları da var galiba
Tam olarak başka anlamını bilmiyorum fikrim yok
Rüyada küçük yılan görmek
Rüyada küçük yılan görmek, karşılaşacağı bela ve musibetler ile kolay bir şekilde mücadele edileceğine işaret eder. Sahip olduğunuz düşmanın güçsüz bir düşman olduğuna yorumlanır.
Rüyada büyük yılan görmek
Rüyada büyük yılan, kişinin çok fazla düşmanı olduğuna işaret eder. Aynı zamanda düşmanlarının çok güçlü ve etkili oldukları şeklinde yorumlanır.
rengini hatırlıyorsan onlarda yazıyor burada
Büyük olan yılanın rengini kısmen hatırlıyorum siyah gibiydi böyle 6 başlı oldukça büyüktü. Küçük yılan yeşil renkti böyle yeşil benekli siyah renkti.
Rüyada siyah yılan görmek
Rüyada siyah yılan görmek; kaybedecek bir şeyi bulunmayan, gözü kara, bir şeyi aklına koyduğu zaman kimseden çekinmeyerek onu sağlamak adına her şeyi yapacak kadar cesaretli olan kimi kişilerin varlığına işaret eder. Kötü kişilere ve onlardan gelecek belalara yorulur. Rüyada kara yılan görmek, korku salacak kadar tehlikeli insanlara ve onlardan gelecek tehlikelere işarettir.
Rüyada yeşil yılan görmek
Rüyada yeşil yılan görmek, dini görevlerini yerine getirmeyip, günah işlemekten keyif alan birine işarettir. Bu birey, rüyayı gören kişinin kendisi olacağı gibi etrafındaki yakın arkadaşlarından birisi de olabilir. Bu rüyayı gören bireyin davranışlarını düzene sokması veya kötü davranışları olan bireyden ileride zarar görmemek için uzaklaşması konusunda uyarı aldığı söylenebilir.
Neden çok korkmuş olabilirim peki. hem uykuda oldukça korktum hemde şu an çok korkuyorum
Bir olayın gördüğün bir şeyden etkilenmiş olabilirsin farkında olmadan
yılan düşman demektir demekki bir büyük bir küçük düşmanın var
Evet genelde düşmanı temsil eder
Olur öyle şeyler geçer