Saç Bakım Dipler açıldı, korkmaya başladım. Ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımı acmadan sarıya yani rengini açmaya çalıştım dipler açıldı sadece ve 1 buçuk saattir bekliyorum korkuyorum napicam Güncellemeler+1 yıl Evde bir boya daha var. Dipler açıldı, korkmaya başladım. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yika yavrum daha acilmaz 1.5 saat bekletilir mi boya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama çoktan açıldı dipler akmaz ki akar mı Yorumla
gdgsdfgdtd Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Açıcı olmadan sarı renk tutmaz kafa derin sıcak olduğu için dipler tutabilir. 1 0 Yorumla
buranınuçbeyibenimm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Boya daha kullanma yanar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne zamana kadar Yorumla buranınuçbeyibenimm +1 yıl 3 ay kadar saçların bı kendine gelsin Yorumla Soran +1 yıl Lütfen cevapla Yorumla Soran +1 yıl Yuh çok kötü şu an olmaz Yorumla buranınuçbeyibenimm +1 yıl Eğer tekrar boya vurusan çok kötü olacak yine berbat olur. Bı kuaföre git ama onlarda öyle der Yorumla Soran +1 yıl Peki saol Yorumla
Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napicam onu söyle offf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yika yavrum daha acilmaz 1.5 saat bekletilir mi boya
Ama çoktan açıldı dipler akmaz ki akar mı
Açıcı olmadan sarı renk tutmaz kafa derin sıcak olduğu için dipler tutabilir.
Boya daha kullanma yanar
Ne zamana kadar
3 ay kadar saçların bı kendine gelsin
Lütfen cevapla
Yuh çok kötü şu an olmaz
Eğer tekrar boya vurusan çok kötü olacak yine berbat olur. Bı kuaföre git ama onlarda öyle der
Peki saol
geçmiş olsun
Napicam onu söyle offf
boya kullanma