Utanma duygusuna hâla sahip misin, seni neler utandırıyor?

#DeliMavi
13 Ağustos 2023
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Utanma duygusuna hâla sahip misin, seni neler utandırıyor?

#DeliMavi
13 Ağustos 2023
Ben yaptığım hatalardan yanlışlardan utanırım tabi ki de. mesela istemeden kalp kırarsam ya da istemeden pot kırarsam utanırım. ama bunun dışında utanmam çünkü kendimi biliyorum ve yanlış bir şey yapmıyorum. karşımda ki insanı kırarsam utanırım. yoksa kendi hayatımda verdiğim kararlara kimse karışamaz ya da kimse karşısında utanmam kendim olurum her zaman..
Bir kaç saat önce zahilde taş patlasın 14 yaşlarında iki çocuğun birbirlerine sarılıp reşit insanların yaptıklarını yapmalarına, bir şey demeye utandım. Karışmak haddimmi artık bilmiyorum, büyük ihtimalle ben suçlu olurdum hatta haberlerde el ele tutuşan gençlere saldıran cani haberleri döner du ama üzülüyorum. Çocuk gelinlere kızıyoruz ve çok haklıyız ama insanın doymazlığı ve gençliğin hataya meylini göz önüne alırsak çocuk gelinler kadar, çocuk kadınlara da tepki gösterilmeli, çünkü bu yasal olarakta bir suç. neyse. elbisem sökülür ya da pantolonum düşerse çok uyabo
Örneğin dışarıda erekte olmak. Biri görecek diye çok utanırım. Ve bir çok daha vardır. Utanma duygum var.
Evet sıkıntılı bir durum.
Yok yahu öyle teşhiri sevende var mı ya?
Hak etmiş😂
Evet ağzına sağlık 😂
Rica ederim🙂
Beni bazı hemcinslerim utandırıyor, tabii bir zamanlar hayatıma aldığım insanlar da utandırdı. Bunlar o tür utanmalar. Bir de şu var, herkesin gözüne dik dik bakabilirim ama aşık olduğum adamın gözlerine bakamam. 😅
Teşekkür ederim cano 💙
Ne demek canım 💙
Cevap
26Cevap
Kalabalık bir ortamda fotoğraf çektirmek için poz vermek utandırıyor. Neden ben de bilmiyorum aslında pek insan takan biri de değilim 😂
Bazen ortamda bı anda düşünmeden laf söylemek en son o durumda utanmistim 😂
Ben herşeyden utanabilirim utanmayada bilirim aslında bu durum günlük hayatımızın içinde ki piskolojimize büyük ölçek etkili çünkü duygu karmaşası yaşıyoruz bazen o an çok utandigin şeyden utanmayada biliyorsun en saçma sapan şeyden bile utanabiliyorsun
Utanmaktan kastımız böyle mahcubiyetse birçok olaydan mahcubiyet duyabilirdim Aslında bu güzel bir şey Utanılacak bir şey hani yüz kızaracak şekilde utanılacak bir şeyse Bu da yine zamanla mekanı ve koşullara bağlı olarak değişebilir bazen bir yanlış kişiye selam vermek bir insanın yüzüne kızartabilirim çok değişik şeyler bunlar
En ufak şeyde utanıyorum ben böyle assjddk
Eminim öyledir 🤣🤣
Ben ağlıyorum ama🤣🤣🤣
Anlamadın yaaaa🙄🧛♀️🙈😅😂😂😂
Hala takip etmiyorsun ve ağlamaktan gözlerim şişti 😂😂😂😂😂😂
Inatçi yaaa illa yemin diyor😂😂😂😀
Önce sen yemin et, yemin edersem takip edeceğine 😂😂😂
Birilerine karşı hata yapmak farkında olmadan üzdüğümü anlamak
Bu durum hem utandırır hem de birini üzdüğüm zaman uzun süre kafamı meşgul eder vicdanen kendimi çok kötü hissederim muhakkak bu hatayı telafi etmem gerekir
Sadece yaptıklarımız, konuştuklarımız değil; bazen muhatap olduklarımızdan utanırız.. Adımızın yan yana geçmesi bile utanma sebebi olabiliyor..
Utanma hissi tanrıdan da olabilir. Çünkü herhangi bir halden dolayı kişiye tezahür ettiğinde şaşırır, kendinin farkına varıp akılla hemhal olmaya başlıyor.
Merhaba,
Utanmam yoktur, utanmam, utanacak bir şeyi zaten yapmam. Yapıyorsam utanmıyorumdur! 😅
Ortalık yerde zart zurt part purt cart curt osurmak beni utandırır! 😅
Geçmiş günahlar utandırıyor beni ama artık önüme bakcam başka çarem yok. Psikolojim bozuk ama toparlandım yine de %40 engelliyim. Ulaşım bana bedava oldu ama mutsuzum.
Orspularin yerine ben utaniyorum erkegin orspusu daha kotu
Yüzümü yere eğen her durumla yüzleşmek utandırır. Yapmam diyip yaptıklarımı farkettiğimde utanırım mesela.
Aslında değilim.. genelde koy gö*te rahvan gitsin tadında takılıyorum..
Seks sırasında utanan kadına karşı mesafeli duracak kadar anlıl utanırım.
Utanabilirim ama utanmıyorum çünkü kendimi o duruma düşürmüyorum.
İğrenç erkek muhabbetleri. Yanımda canım canım davranan kişi veya kişilerle dolaşmak.
Biri hakkında yanlış bir yargıya düştüysem şayet, bu beni fazlasıyla utandırır
Pisuvarda tuvaletimi yaparken birinin bakmasi🙃
Küçük te olsa bir yalanimin ortaya çıkması.
Mesela göruntülü konusmak utandirir
Karsimdaki insan bana guzel iltifatlarda bulunursa utanirim
Benim utanma duygum yok galiba hiçbir şeyden utanmam rezil kepaze olsam bile çok güzel toparlıyorum
Kolay utanırım özellikle kalp kırarsam birini üzersem
Beni canım saçma konuşam insanlar aptal fikirliler utandırır aynı millettin tohumlarıyız çünkü
Her insan oglunun icinde vardir o duygu, öyle istege göre var ya da yok diye olmaz. Genel bilgi..
Eskiden utanırdımda şimdi artık utanmıyorum🤷♂️
Çok kolay utanan bir insanım yanlışlıkla bile bir yanlış yapsam bundan çokça utanç duyuyorum.
Bir kadının bana ulu orta Kur yapması hoşuma gider ve utanırım
Özel birinden iltifat aldığımda çok utanırım
Evet ama bu devirde o tozlu raflar arasını geçtim artık bataklık içinde kaybolup gidiyor
Mesela ben hala dışarda eşofman giyemem şey yüzünden çekinirim
mahcup hissedeceğim her durum.
Hata yaptığımda utanırım
Ota b*ka utanırım ben🤣🤣
İltifat edilince utanıyorum
Herşeyden utanırım insan olmaktan bile utanıyorum
İltifat almak utandırır
maalesef kaybettim sıcaklarda 😂
Nebilim üzersem birini
Başkasının yerine utanıyorum genelde 😔
Offf insanların içinde saçma bişey söyleyebilmek
Utanılacak her şey sdsd
Yürümek, insan içinde olmak, aşık olduğum insan ve aşkım, konuşmak, gülmek, koşmak, fotograf çekilmek, insanlı ortamda oturmak falan bunlar geldi aklima
Yemek yemekte var
Hata yapmak kabalık etmek
Birine karşı okuzluk yapmak istemeden. Kusur islemek
Rezil olmak 😃
Mesela?
Peki neler?
Anlıyorum
S... Te yakalanmak ☺️
Her sey
Altıma sı*mak olabilir
hiçbir şey
Ben utanmazım