Diğer Sizi ne utandırır? En çok neyden utandınız? Ppolatt Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cevapları alalım. Utananlar özelden anlatabilir 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Sizi ne utandırır? En çok neyden utandınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
vıcıcıcıc Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Diş hekimeme aşık oldum bir haftadır aklımdan çıkmıyordu geçen gün instadan mesaj attım dönüş olmadı artık gördü mü görmedi mi bilemem ama utandım kötü hissettim : ( siz siz olun erkeklere açılmayın kızlar 2 7 Yorumla Ppolatt +1 yıl Tamam ben de uyarım tavsiyene 😂 Yorumla vıcıcıcıc +1 yıl Eksilere bakılırsa her kızdan red yiyip kendisine açılmaktan çekinen kızlar olduğunu sanan iki erkeğin zoruna gitmiş herhalde yorumum ahahahha Yorumla Ppolatt +1 yıl Takma sen 😂 Yorumla vıcıcıcıc +1 yıl Aynen ben gidim de biraz diş hekimciğimin fotosuna bakıp iç geçirem khzjkxkdk Yorumla Ppolatt +1 yıl Ya da başka şeyler yaparsın 😂 Yorumla vıcıcıcıc +1 yıl Off gerçekten espri bile yapılmıyor şurada nasıl bir ergen abaza dolu burası 🤮 Yorumla Ppolatt +1 yıl Ben aslında kendini üzme başka sevdiğin şeyler yap anlamında demiştim ama Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sözlüm biz arkadaşken bana seni seviyorum demişti benimde yüzüm kızarmıştı ses etmedim sonra wp'dan yazdım bende seni seviyorum dedim oldu öyle 🤭 0 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Manitalar ileyken ailem tarafından basılmak özellikle abim büyük olandan, başka da bişeyden utanmam söfkdöfm 0 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl Manitalar mı? 🤭 Yorumla Nammellesss +1 yıl @beyt_16 😅 Yorumla beyt_16 +1 yıl Okey atabiliyor musunuz? Yorumla Nammellesss +1 yıl @beyt_16 101 mi dldk Yorumla beyt_16 +1 yıl O da olur ona da 4 kişi lazım 😅 Yorumla
Gencooo19 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kanka odada asilirken oda arkadasim gelmisti baya utandim 0 0 Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Gençliğim gelir aşık olduğum insana takindigim tavır gelir hatalarım gelir 0 0 Yorumla
pathoss Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Utanacak biseyim yok olmazda yasanmasi gerekmis olmus yapacak bisey yok 0 0 Yorumla
evetbenmelda Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sevdiğim bir çocuk vardı sınıftan, takip isteği atmıştım kabul etmemişti yıkılmıştım 😂 0 4 Yorumla Ppolatt +1 yıl Yapma açtırırsın şişeyi Yorumla evetbenmelda +1 yıl Daha sonra arkadaşım salağı, çocuğun profilini gösterirken tak diye bir daha istek atmıştı geri çekmiştim ama bildirimi gidiyormuş galiba. Yorumla Ppolatt +1 yıl Olanlar olmuştur ölenler ölmüş. O bildirim gitmesi gerekiyorsa gitmiştir. Acın acımdır, yasın yasım. Yorumla evetbenmelda +1 yıl Ahahagajha Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Ahlaksız birini görünce artık ben utanıyorum 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben utanmazım 0 0 Yorumla
cinMeraklısi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl En çok sevmekten 0 1 Yorumla Ppolatt +1 yıl Aga be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diş hekimeme aşık oldum bir haftadır aklımdan çıkmıyordu geçen gün instadan mesaj attım dönüş olmadı artık gördü mü görmedi mi bilemem ama utandım kötü hissettim : ( siz siz olun erkeklere açılmayın kızlar
Tamam ben de uyarım tavsiyene 😂
Eksilere bakılırsa her kızdan red yiyip kendisine açılmaktan çekinen kızlar olduğunu sanan iki erkeğin zoruna gitmiş herhalde yorumum ahahahha
Takma sen 😂
Aynen ben gidim de biraz diş hekimciğimin fotosuna bakıp iç geçirem khzjkxkdk
Ya da başka şeyler yaparsın 😂
Off gerçekten espri bile yapılmıyor şurada nasıl bir ergen abaza dolu burası 🤮
Ben aslında kendini üzme başka sevdiğin şeyler yap anlamında demiştim ama
Sözlüm biz arkadaşken bana seni seviyorum demişti benimde yüzüm kızarmıştı ses etmedim sonra wp'dan yazdım bende seni seviyorum dedim oldu öyle 🤭
Manitalar ileyken ailem tarafından basılmak özellikle abim büyük olandan, başka da bişeyden utanmam söfkdöfm
Manitalar mı? 🤭
@beyt_16 😅
Okey atabiliyor musunuz?
@beyt_16 101 mi dldk
O da olur ona da 4 kişi lazım 😅
Kanka odada asilirken oda arkadasim gelmisti baya utandim
Gençliğim gelir aşık olduğum insana takindigim tavır gelir hatalarım gelir
Utanacak biseyim yok olmazda yasanmasi gerekmis olmus yapacak bisey yok
Sevdiğim bir çocuk vardı sınıftan, takip isteği atmıştım kabul etmemişti yıkılmıştım 😂
Yapma açtırırsın şişeyi
Daha sonra arkadaşım salağı, çocuğun profilini gösterirken tak diye bir daha istek atmıştı geri çekmiştim ama bildirimi gidiyormuş galiba.
Olanlar olmuştur ölenler ölmüş. O bildirim gitmesi gerekiyorsa gitmiştir. Acın acımdır, yasın yasım.
Ahahagajha
Ahlaksız birini görünce artık ben utanıyorum
Ben utanmaz pisliğin tekiyim
Ben utanmazım
En çok sevmekten
Aga be