Güncellemeler
+1 yıl
Elinde bir şeyle oynamak gergin olduğunu belli ediyormuş arkadaşlar. Genel olarak o kişinin alışkanlığı değilse o an gergin olduğu anlamına gelebilir..
Güncellemeler
+1 yıl
Benim hikayemi bilenler niye bu soruyu sorduğumu tahmin edebilir. 😂 Onunla konuştuğumda çakmağıyla oynuyordu. Bugün de gittim yanına bir şey sordum, elini boynuna götürdü, yanlışlıkla parmaklarımız birbirine değdi. Ben yanına gidince geriliyor mu? Neden ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır oynamam
Biriyle konuşurken bir şeylerle oynamaya başlıyorsam ya gerildiğimi ya da sıkıldığımı gösterir asldjkf
Ben sıkılınca kısa cevaplar veriyorum. Bazı insanlar gerçekten bayıyor. Sürekli aynı konuyu dile getirmesi, şunu yap bunu yapma şeklinde konuşması, fikir aldık diye verdiği fikri kesin uygulamami beklemesi.. bunlar sıkar. İçim dolmuş 😅
asdlkfj verdikleri fikri uygulamamanı beyinlerine yapılmış bir hakaret olarak algılıyorlar. sana patronunmuş gibi davranan insanlardan kaç. onların kuklası olana kadar pes etmezler ajdslfdf
😂😂😂 Hiç sevmem o tarz insanları. Senden tavsiye isteyen mi oldu? Şunu yap bunu yap deme hakkın nereden geliyor? Ya işyerinde hoşlandığım kişinin sevgilisi varmış, arkadaşlarimdan biri diyor ki onunla göz göze gelme iletişim kurma bile, dedim o yönetici nasıl olacak, aşkla bakma diyor, sanki ben aşkla bakıyorum 😅😅😅
aljdsfkadf nefretle bak, kinle bak, öldürecekmiş gibi bak ama sakın aşkla bakma. aşkla bakmak nasıl oluyor ki ben hiç beceremiyorum onu. gözleri kaç cm açıyoruz, gözleri kısıp mı bakıyoruz, kaşları büküyor muyuz kaldırıyor muyuz nasıl oluyor aljsdkd
Ahahgjfk 😂😂😂
Gerginliği senden hoşlanıyor ve seni kırmamak yanlış bir şeyler yapmamak istiyor olabilir
Ya hoşlanıyorsa ayrılsın 💔
Hikayeni bilmiyorum, bunu ona söylemen daha doğru 👋
Tamam elveda o zaman ama diğer soruma cevap vermiştin, aslında biliyorsun da neyse 😂
Haa bu o mu 😂😂
Bu o 😂😂😂😂 başka yok benim hoşuma giden bir adam..
Tamam bşr dahaki sorularında ona göre cevaplarım 😂
Gıcık 😂
Teşekkürler bende seni seviyorum 😂😂😂
Hahahahaha
Ben karşıdaki kişiye temas ederim genelde ama kardeşim arkadaşım falansa
Aynen her kişiye temas edilmez, gerek yok 😂
Ama yakınım olursa ben çok abartiyorum elimde değil ama bacağımı omzuna falan atıyorum oda darlaniyo bende sen beni sevmiyon diyip yemek yemeye gidiyom hep böyle oluyo dkjskdjsosjs
Duygusal yiyicisin yani
🥺🥺
Elim rahat durmaz mutlaka oynarım neden oynadığımı da bilmiyorum
Kızlar saçlarıyla oynar genelde, erkekler tesbih çeker 🙄
Oynamam direkt gözlere bakarım
Hoşçakal ben yola çıkıyorum
Yurtdışına mi
Hayır oynamam
Hayır
Saçımla belki
Hayır
Oynamam