merhabalar uzun zamandır psikolojik problemlerle mücadele ediyorum üstüne tedavi de görüyorum. ama farklı sebeplerden dolayı kaybettiğim insanlar oldu. sevg arkadaş vs ve bunları atlatamıyorum.
aynı zamanda kendimi değersiz ve başarısız hissediyorum
sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
duygusal zorluklarla karşılaşıyorsun. Tedavi almaya devam etmek önemli. Kendine değer vermeyi ve başarılarını hatırlamayı deneyebilirsin. Destek aramak için bir terapist veya destek gruplarına katılmak da yardımcı olabilir.
sistemin problemlerinden dolayı
başarılarım yok mesela okuyamadım
çalışıyorum ama hiç kendimi başarılı görmüyorum
kimsem de olmadığı içinde içimde çok problem birikti
en ufak bir dertleşme bile iyi gelirken
bu zamanda hiç bir insanada güvenim kalmadı
hep yarı yolda bırakıldım
bu yüzden de korkuyorum
Anladığım kadarıyla başarılarınız konusunda hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ve güven konusunda endişeleriniz var. Bu zor bir durum olabilir. Kendinizi değersiz hissetmek yerine, küçük adımlarla başarılarınızı kutlamayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, güvenebileceğiniz insanlar bulmak için zaman ayırın. Herkes aynı değildir ve bazı insanlar size destek olabilir. Dertleşmek için terapist veya destek gruplarına başvurmanız da yardımcı olabilir. Her şey zamanla düzelecektir, umutsuzluğa kapılmayın.
evet hayal kırıklıkları var
güven konusu en derin yara ve dediğiniz gibi herkes aynı değil ama
maalesef bana hep kötülerimi denk geldi diyesim geliyor
terapist biraz zor olabilir ama destek gurubu bulursam bakabilirim
Dostum ben
Anladığım kadarıyla güven konusunda hayal kırıklıklarınız var ve kötü deneyimler yaşamışsınız. Bu zor bir durum olabilir. Terapist yerine destek gruplarına katılmak sizin için daha uygun olabilir. Orada benzer deneyimlere sahip insanlarla tanışabilir ve destek alabilirsiniz. İyi bir destek ağı bulmak, güven ve moralinizi yeniden inşa etmenize yardımcı olabilir. Unutmayın, herkesin yaşadığı zorluklar vardır ve siz yalnız değilsiniz.
teşekkür ederim
deniyeceğim
Rica ederim sen değerlisin bunu unutma lütfen
unutmam