Ne yapcam bilmiyorum ya?

Erkek arkadaşımla 4 senedir beraberiz beni sürekli c*nsel il*&şkiye zorluyor ikna etmeye çalışıyor her gün istemediğimi söylüyorum demekki beni sevmiyorsun benimle takılıyorsun başkasıyla evlenirim diye yapmak istemiyorsun diyor bana yaparım beni ortada bırakır bana kötü davranır evlenmez diye korkup mu güvenmiyorsun diyor evlenmesem neden bu sorumluluğun altına gireyim beklemek istemiyorum daha diyor ve ben istemedikçe bana kötü davranıyor mutlu olamıyorum iyi olamıyorum sana karşı diyor erkek değilmi istediği olmadığı sürece hepsi aynı çok yoruldum ayrılık oluyor hatta bir ara ben soğumuştum biliyordum böyle olacağını felan dedi ağladı didindi yanımda bu konuları kapatacağını söylemişti aile felan araya girdi tamam dedim ama üstünden zaman geçti yine aynı hem kaybedince üzülüyor hem aynı konuyu sürekli açıyor ne yapcam bilmiyorum ya

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdide bir kıza sormuş kızın ne olduğu belli ama neyse demek istemiyorum kızda işte buna seven sevdiğiyle güvendiğiyle her şeyi yapar onun ortad kalma kaybetme korkusu var ayrıl ondan demiş asıl önemli olan o şeyi yapmak diğer hiçbir şeyin önemi yok demiş kız benim için bana benimle olduğun sürece o şeyi yapmak zorundasın bilmem ne yazmış
Ne yapcam bilmiyorum ya?