Ben ablama herşeyimi anlatan biriyim ama son zamanlarda söylediklerimi sanki başkalarına anlatıyor gibi veya saklıyor gibi bi izlenim bırakıyor bende güvensizlik verdi. Mesela ben çocuk pek sevmiyorum demiştim sonra aklıma geldi söylediğimin tam tersini yapayım çocuk aşkı kabarsın bende böylelikle bir öncekini unutur diye düşündüm. Sonrasında da ben bana yapılan hiç bir şeyi unutmam demiştim. Şimdi ise tam tersi unutmayı seçiyorum diyip iklimde bırakıcam onu çok sıcak ve yakın davranıcam böylelikle benle ilgili önyargısı degişicek. Bunu yapmamım sebebi ablam herşeyi başkasına anlatıyor yarın bir gün küs olsak neler der kim bilir buda beni üzer. Maalesef her kardeş bir olmuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ablan senin yaşlarınız kaç ve Ablan kıskanç mı
Ben 27 oda 40 yaşında. Çok takıntılı birisi aşırı hemde. Bazen arkadaşıyla kavga etsin neyi var yok anlatır hepsini
40 olup hiç sevgilisi olmamış mı bekar mı ağzı sıkı değil gevşek
Evet maalesef
Siz deli misiniz salın Kadını kurumuş artık çalışmıyor organlar artık seninle uğraşıyor seviglin olunca da kıskanıyor izin mi vermiyorsunuz sürekli evde mi
O bizle yaşamıyor tek yaşıyor.
Nasıl yani bekar evinde mi tek yaşıyorsa nasıl sevgilisi hiç olmaz
Onun karakteri farklı hiç kimseyle anlaşamaz yapamaz evlenmeyi de düşünmüyor. Neyse işte ben böyle bir şey yapayım diyorum saçma olur mu
Evlilik demiyorum sevgili falan diyorum ne yapasın
Sevgilide istemiyor belli bir yaştan sonra çekemem diyor. Ona söylediklerimin tam tersini yapayım söyleyeyim dedim açıklamada yazmıştım
Onun derdini biliyorum neyse burada yazamıyorum neyse onu takma derim kendi yoluna bak onu alakadar etmez
Etmez ama çok kinci ve takıntılı biri orada burada konuşmasını istemiyorum en azından algısı degişir belki
Ona sevgili bul belki senden vaz geçer hangi yaşlarda ilgisi var
Hiç bir yaşa ilgisi yok 😃
O sana blöf yapıyorlar içinde tutuyor 40 yaşına gelmiş kurumuş onu ikna edeceksin uğraşmam diyorsa ona önereceğim yaşlar var burada şikayet ediyorlar tkp al emin ol o senden vazgeçecek
İki kardeş arasında böyle olması çok üzücü cidden
Yani öyle iki Kız kardeşiniz tek
Siz gelin size öneri vereceğim güvenin bana sıkıntı olmaz
Kızların abla ilişkileri ne olacak böyle
Ya ama napim o bana böyle bir izlenim vermese ben asla yapmam bunu
İzlenim vermiş ama başkasından duydugun bişey oldumu
Evet oldu. Ablam hangi arkadaşıyla küsse hemen onun hakkında bir şey söyler bana çok da gıcık olurum. Benim çocuk sevmemen vb. Şeyler sır degil elbet ama bunu bir başkasına nasıl bir açıdan anlatmıcagını bilmiyorum. Bende söylediklerimin tam tersini yapayım diyorum saçma olur mu
Saçma olmaz ama ablan için kendini değiştirme çaban saçma olur arana istersen mesafe koy
Ben sadece ön yargısı degişsin bir öncekini unutsun istiyorum en azından birine bişey söylese bile haksız duruma düşen o olur. Çok kinci biri çünkü
O yaşdsn sonra ön yargıyı değiştirmek zor
Bilmiyorum ki iki kardeş arasında böyle olması çok üzücü cidden
Seni kıskanma olayı var mı