Kişilik & Karakter Girdiğin ortamlarda dikkatleri üzerine çeken misin yoksa başkalarını göz hapsine alan mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi sensin? Dikkatleri üzerime çekerim Başkalarına dikkat edenlerdenim Ben ev pisisiyim, ortamlara akmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Girdiğin ortamlarda dikkatleri üzerine çeken misin yoksa başkalarını göz hapsine alan mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ᏋdᎥ35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Dün dikkatleri çeken gibiydim. 😃 Tanıdığım ortam ise dikkat çeken oluyorum ama rahatsız ediyor beni de. 0 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ortamım yoktur ama kalabalık yerlere girince de bakıyorlar 0 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dikkat çekenim. Ama bir süre sonra rahatsız edici olabiliyor maalesef 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. ikisi de değilim, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet çekerim bütün gözler üzerimde olur 😄 0 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Kesin:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dün dikkatleri çeken gibiydim. 😃
Tanıdığım ortam ise dikkat çeken oluyorum ama rahatsız ediyor beni de.
Ortamım yoktur ama kalabalık yerlere girince de bakıyorlar
Dikkat çekenim. Ama bir süre sonra rahatsız edici olabiliyor maalesef
ikisi de değilim,
Evet çekerim bütün gözler üzerimde olur 😄
Kesin:)
Dikkat de çekerim dikkatli de bakarım
Evet canım la
İkiside 🤪