Güncellemeler
+1 yıl
şu an benm gözümde okul geçmek canımdan değerli geçemediğim halledemdiğim şey olursa korkuyorum kendime zarar veriyorum her sınav öncesi dönem bası ders seçimi öncesi bile... Hiçbir şey yapamamaktan korkarak geçti ömrüm hayatım
Güncellemeler
+1 yıl
Zevk alamıyorum bu sebeple hayattan canımdan daha değerli olan şeyler varken neden zevk alayım ki her gün stresli nası zevk alayım. Okul bitirememek bile kabus gibi geliyor bana dersten kalmak felan sosyal olaylar falan çok korkuyorum aşırı derecede
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sağlam bi anskiyete bozukluğun var görüldüğü kadarıyla. Tedavi görmen lâzım yaşanmaz böyle.
Peki ilaç alsam geçecek mi
İlaç toparlar sadece, terapi alman gerek.
Terapiye inanmayanlar var o nolck
Tek çözüm ilaç diyolar psikolojisi bozuk olanlar için
Hayatı bu kadar ciddiye alma bence.. özgüvenini yükselt hedeflerin olsun tabi ama bu kadar kasma anın tadını cıkarmaya çalış.. manevi yönünüde yükselt biraz mutlulugu sadece paraya kariyere bağlama
Ama her an bitişe yakınken mutlu olamıyorum aileme yapamadıgımı söylemek kabus gibi
1. si her an bitişe yakınken mutlu olmak için acele etmelisin bakış açını degiştirmeni tavsiye ederim
2. si başarında başarısızlığında seni ilgilendirir eğer birseyleri birilerine başardım yaptım demek için yapıyosan yapmanın hicbir anlamı yok başkaları için degil kendin için yaşa
Mecbur okuma lazm ama ben yapamayan biri imajı çizmek istemiyorum yıllarca her şeyi hallettim şimdi üni nin son yılı çok zor geliyor hep böyleydi ama daha zor geliyor bilmiyom ama birden yapamayan bir ben olarak görülmek istemiyorum bu güne kadar kendi içimde hallettim ama olmuyo yapamıyorm artık sanki
Normal olarak yorulmuşsun tabi o zaman biraz planlı geçir gününü hem çalışmaya zaman ayır hemde dinlenmeye sosyalleşmeye kafa dağıtmaya falan başka türlü olmaz.. birazda özgüvenli ol yapamıyorum artık yapamayacam gibi düşüncelerden uzaklaş potansiyelinin farkına var son seneye kadar geldiysen bundan sonrasınıda halledersin.. emin ol her insan psikolojikman düşüyor zaman zaman ama bu geçici bi durum
teşekkür ederim bunu tek fark eden sendin
Rica ederim biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu
İş hayatına başlayan insanlr strese dayanmak için ilaca bağımlı mı yasıyor?
Okulu ilaç kullanmadan atlattım varlığından habersiz mecbur olduğum için felan ama şu an kullanmayı düşünüyorum çok yoruldum çünkü
Öyleleri var mı bilmiyorum varsada nadirdir ama benim gördüğüm başarılı insanlar pek fazla stres yapmiyorlar kendilerine değer veriyorlar bu yüzdende kendilerine zaman ayırıyolar o kadar çalışıyorum ediyorum gezmek eğlenmek benimde hakkım diye görüyolar veya onları mutlu eden şey her neyse bunları yaptıkları icin stres falan kalmıyo pek fazla.. boyle oluncada hem fiziken hemde psikolojikmen daha sağlıklı oluyolar ve buda başarıyı beraberinde getiriyo
Bence cok yanlış bir karar ama sen bilirsin tabi ilaç kullansan bile bu geçici bir çözüm ve pekte sağlıklı bir cözüm degil onun yerine bi psikologdan destek alabilirsin
Haklısın
Seni tanımıyorum ama inanıyorum üstesinden gelirsin herseyin