Kişilik & Karakter Herkes ile samimi olan insanlardan uzaklaşıyorum? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim gibi olan veya düşünen var mı? Güncellemeler+1 yıl Nerdee şu KS uyelerı Herkes ile samimi olan insanlardan uzaklaşıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence de en doğrusu. 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Herkesle samimi olan insan iticiliği.. Ben de sevmem. 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kesinlikle öyle bu site de heleki çok var Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de herkesle samimi olanları sevmem. Bi iticilik ve sinsilik hissediyorum onlarda. 0 0 Yorumla
gencbiri123 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Hele herkese yavsayan erkeklerden uzak durmak lazim 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Günlük hayatta mı, sosyal medyada mı? 0 17 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Her yerden Yorumla Firu_Zen +1 yıl Günlük hayatta herkesle samimi olan biri bana yapmacık gelir, soğurum.Ama mesela burada aktif olup, insanlarla sohbet eden biriyim😀Farklı insanlarla sohbet etmek, farklı duygu ve düşünce yapılarını tanımamı sağlıyo. Bence. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Saygı duyarım ne dıyeyım :d Yorumla Firu_Zen +1 yıl Daha önce de bu tarz bi soru sormuştun sen😀 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ozaman sende gorus atmıssındır :) Yorumla Firu_Zen +1 yıl Buna benzer evet😀 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ben hatırlayamadım ama sormusumdur :) Yorumla Firu_Zen +1 yıl İşte insan hatırlamaması gereken şeyleri hatırlayabiliyo bazen😀 Yorumla u kakilakuku +1 yıl İz bırakmısım demekkı hatırlamıssın :D Yorumla Firu_Zen +1 yıl Zihnimde olabilir 🤣 Yorumla u kakilakuku +1 yıl bende o izden ıstıyorum Yorumla Firu_Zen +1 yıl İşte bunun için o zihnini insanlara açabiliyor olman lazım 😀 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Umumhane değil benım kı kişiye özel :)Secıcı olmak lazım ya da secılmıs olmalıyım :D Yorumla Firu_Zen +1 yıl Bizimki umumhane yani peki😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Senın ıcın demedım Insan nasıl da yanlıs anlar bak gör işte Yorumla Firu_Zen +1 yıl Doğru anladığımdan eminim 😀 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yok ben ben kadar emin olamazsın :D Yorumla
Seyma0006 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neden 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Soğuyorum sevmıyorum bende sana sordum neden? Yorumla Seyma0006 +1 yıl Bilmem bence guzel Yorumla u kakilakuku +1 yıl Güzel olan hangısı samımı olmak mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence de en doğrusu.
Herkesle samimi olan insan iticiliği.. Ben de sevmem.
Kesinlikle öyle bu site de heleki çok var
Ben de herkesle samimi olanları sevmem. Bi iticilik ve sinsilik hissediyorum onlarda.
Hele herkese yavsayan erkeklerden uzak durmak lazim
Günlük hayatta mı, sosyal medyada mı?
Her yerden
Günlük hayatta herkesle samimi olan biri bana yapmacık gelir, soğurum.
Ama mesela burada aktif olup, insanlarla sohbet eden biriyim😀
Farklı insanlarla sohbet etmek, farklı duygu ve düşünce yapılarını tanımamı sağlıyo. Bence.
Saygı duyarım ne dıyeyım :d
Daha önce de bu tarz bi soru sormuştun sen😀
Ozaman sende gorus atmıssındır :)
Buna benzer evet😀
Ben hatırlayamadım ama sormusumdur :)
İşte insan hatırlamaması gereken şeyleri hatırlayabiliyo bazen😀
İz bırakmısım demekkı hatırlamıssın :D
Zihnimde olabilir 🤣
bende o izden ıstıyorum
İşte bunun için o zihnini insanlara açabiliyor olman lazım 😀
Umumhane değil benım kı kişiye özel :)
Secıcı olmak lazım ya da secılmıs olmalıyım :D
Bizimki umumhane yani peki😂
Senın ıcın demedım Insan nasıl da yanlıs anlar bak gör işte
Doğru anladığımdan eminim 😀
Yok ben ben kadar emin olamazsın :D
Neden
Soğuyorum sevmıyorum bende sana sordum neden?
Bilmem bence guzel
Güzel olan hangısı samımı olmak mı?
bende aynı durumdayım