Kişilik & Karakter Guanydın sabah enerjiniz durumda? Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sabah sporları yapıldı mı?😃 Beni yataktan kazımalari gerekNene kadar dinç olmak istiyorum ya😄 Guanydın sabah enerjiniz durumda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Günaydın kötü durumda 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. öğleni bekliyoz spor için duş kahvaltıdan sonra kendimize geliyoruz 0 2 Yorumla Mom90 +1 yıl Ooo relax takılıyorsun Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl olması gereken o:) Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. sabahkı yağmurla kendıme geldimgünaydın 0 2 Yorumla Mom90 +1 yıl Ya hava çok serinledi kışı özlediğimi farkettim Yorumla lenii +1 yıl arada özlenildiğini farketmek güzel Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sabahları enerjisiz olurum genelde.. 0 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. şarja takılı dolmasını bekliyom :) 0 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Kolay gelsin o zaman :) Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Enerjim dipleri görüyor hastayım 🤧 0 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Yaa çok geçmiş olsun Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykulu ama kurstayım.. güzel birgün dilerim. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Günaydın fena değil işte 0 0 Yorumla
sulegnss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Biraz yüksek 0 4 Yorumla Mom90 +1 yıl Maşallah sana :) Yorumla sulegnss +1 yıl Ama aşko öyle olması gerekiyor iş yerinde yoksa yetişmez işler😖 Yorumla Mom90 +1 yıl Bende kalkt. bile vitaminimi içtim.5 dk ya fişek. olurum😄 dediğin gibi mecbur işler bekler Yorumla sulegnss +1 yıl Afiyet olsun aşko ben kalktım çok oldu iş yerindeyim 💆🏻♀️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Otobüs bekliyorum🥺 0 4 Yorumla Mom90 +1 yıl Nereye? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hastaneye gidiyorum Yorumla Mom90 +1 yıl Geçmiş olsun umarım ciddi birsey yoktur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim, kontrole gidiyorum😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Günaydın kötü durumda
öğleni bekliyoz spor için duş kahvaltıdan sonra kendimize geliyoruz
Ooo relax takılıyorsun
olması gereken o:)
sabahkı yağmurla kendıme geldim
günaydın
Ya hava çok serinledi kışı özlediğimi farkettim
arada özlenildiğini farketmek güzel
Sabahları enerjisiz olurum genelde..
şarja takılı dolmasını bekliyom :)
Kolay gelsin o zaman :)
Enerjim dipleri görüyor hastayım 🤧
Yaa çok geçmiş olsun
Uykulu ama kurstayım.. güzel birgün dilerim.
Günaydın fena değil işte
Biraz yüksek
Maşallah sana :)
Ama aşko öyle olması gerekiyor iş yerinde yoksa yetişmez işler😖
Bende kalkt. bile vitaminimi içtim.5 dk ya fişek. olurum😄 dediğin gibi mecbur işler bekler
Afiyet olsun aşko ben kalktım çok oldu iş yerindeyim 💆🏻♀️
Otobüs bekliyorum🥺
Nereye?
Hastaneye gidiyorum
Geçmiş olsun umarım ciddi birsey yoktur
Teşekkür ederim, kontrole gidiyorum😊