Kişilik & Karakter Bu sabah enerjiler yüksek mi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Bu sabah pozitiflik mi hakim yoksa nagatiflik mi?))GüN AyDıN..☕Az deniz havası alıp işe gitmek çok acı)) Bu sabah enerjiler yüksek mi? Cevapla Deniz Soruları İş Soruları Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yok değil eksilerdeydi eski bir dost biraz moral oldu... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yorgunum 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Üzüldüğüm konular var , onun dışında enerjim her zaman yüksek 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aksine hiç iyi değilim. Moralim 0. O yüzden yataktan bile çıkmadım. 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sabaha girişimde bulunduğum e-ticaret ürününün sipariş uyarısına uyandım o yüzden baya pozitif :D 1 0 Yorumla
aLLyCho Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Günaydın güzel günleriniz olur inşallah herkesin :) Çok güzel dinlendim, çok enerjiğim :) 1 0 Yorumla
Yasin_84 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Pozitif. Her zaman. Negatif olmayı beceremiyorum istesem de.. Nasıl olunur 1 0 Yorumla
aphelionnn7 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Negatif:( kendimi zorla kaldırdım yataktan sürünerek derse giderim birazdan 1 0 Yorumla
kayboldumsanki Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yüksekti inişe geçti. Uçak inişe geçti sanki kskdkdkkdjdj 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bugün sessiz sakin modundayım. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çok enerjik uyandım öyle böyle değil 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Enerjim yüksek 1 0 Yorumla
AyseKambur Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evrene guzel enerjiler verinn...😂😂😉😉😉 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hic halim yok canlanmak istiyorum artık saat 9 ( 1 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sarıyer mi burası🤔 1 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Istinye Yorumla düşünen_biri +1 yıl Balık yeseydin diyecektim ama sabah sabahta gitmez 😄 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. şu anda nötr vaziyetteyim :D 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Iyi gibiyim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Öyle gibi 1 0 Yorumla
-sRomantikAdam- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Benim erjim çok yüksek yakack ampul ariyorum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır değildi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yok değil eksilerdeydi eski bir dost biraz moral oldu...
Yorgunum
Bu ülkede yaşayıp pozitif olmak 🙂
Üzüldüğüm konular var , onun dışında enerjim her zaman yüksek
Aksine hiç iyi değilim.
Moralim 0. O yüzden yataktan bile çıkmadım.
Sabaha girişimde bulunduğum e-ticaret ürününün sipariş uyarısına uyandım o yüzden baya pozitif :D
Günaydın güzel günleriniz olur inşallah herkesin :) Çok güzel dinlendim, çok enerjiğim :)
Pozitif. Her zaman. Negatif olmayı beceremiyorum istesem de.. Nasıl olunur
Negatif:( kendimi zorla kaldırdım yataktan sürünerek derse giderim birazdan
Yüksekti inişe geçti. Uçak inişe geçti sanki kskdkdkkdjdj
Bugün sessiz sakin modundayım.
çok enerjik uyandım öyle böyle değil
ben her sabah nagatifim
Nötr başlayıp pozitifi yakaladım
Enerjim yüksek
Hayır ya çok yorgunumm :(
Evrene guzel enerjiler verinn...😂😂😉😉😉
Hic halim yok canlanmak istiyorum artık saat 9 (
Sarıyer mi burası🤔