Kişilik & Karakter Çok kötü hissediyorum moral verin bana? Selin3936 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İyi bir şeyler söyleyin lütfen Güncellemeler+1 yıl Mesaj atmayın ya ne açsınız arkadaşım Çok kötü hissediyorum moral verin bana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bence mutlu ol 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. geçmişi unut ana odaklan gelecek için endişelenme insanlarla kendini kıyaslama 0 1 Yorumla Selin3936 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
MertAltundas918 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Değerin değeri kalmamış ve her yarışta çıkarın adımı önde 0 3 Yorumla Selin3936 +1 yıl Haklısın bro Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Söylenecek çok şey var katlanacak yok halİyisi mi sessizlik Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Mesajı takipçilere özel yap o zaman şapşal Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Mesaj atmalarını istemiyorsan benim gibi mesaj kutusunu kapat ozaman basit bişey bu. 0 0 Yorumla
sessiz1insan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Konu ne?Bu arada mesaj atmayın demişsin de mesajı kapat sende herkese açık yapmışsın 0 0 Yorumla
b6aby Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sen her şeyden kıymetlisin unutma 1 1 Yorumla Selin3936 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Bir şey olmaz aklını başına al 0 10 Yorumla Selin3936 +1 yıl Çok yardımcı oldun hemen alıyorum😂 Yorumla Yzlmm +1 yıl Kanka sevgilin mi dert yaa Yorumla Selin3936 +1 yıl Sevgili olsak yine iyi Yorumla Yzlmm +1 yıl Başka Yorumla Selin3936 +1 yıl Değersiz hissediyorum özgüven problemi yaşıyorum Yorumla Yzlmm +1 yıl Meslek ne sizin Yorumla Selin3936 +1 yıl Okuyom ben😂😂 Yorumla Yzlmm +1 yıl Bölüm Yorumla Selin3936 +1 yıl Türk dili ve edebiyatı Yorumla Yzlmm +1 yıl Ooo hocam neredesiniz siz yaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sebep 1 12 Yorumla Selin3936 +1 yıl Kendimi beğenmiyorum özgüvenim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sebepten peki Yorumla Selin3936 +1 yıl Güzel bulmuyorum kendimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzellik tek bişey olmz ki Yorumla Selin3936 +1 yıl Oluyor işte hiç bir erkek beğenmez diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç ve nedem bi erkek oni hiç anlamıyorum Yorumla Selin3936 +1 yıl 22 erkeklerden hoşlanıyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani hoşlantu farklı bişey ama erkekler de begenmesin ya Yorumla Selin3936 +1 yıl Ne bileyim ben hep beğenilmek istiyorum küçüklüğümden beri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben onu bıraktım artık erkekelr begenmesin hemcisnlerim beğensin yeter Yorumla Selin3936 +1 yıl Yönelimini mi değiştirdin anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani evet bir yıldır öyle öyle rahat ki kafam Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kenya'da su bulunmuş 0 2 Yorumla Selin3936 +1 yıl Güzel bir haber sağol Yorumla Olgunateş +1 yıl Hayat sana güzel Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Neyin var ne oldu 0 2 Yorumla Selin3936 +1 yıl Aşk acısı, özgüven problemi, hayat koşulları ne ararsan var kanka Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ne desem boş olacak bilmeden Yorumla
I_want_you Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Noldu 0 1 Yorumla Selin3936 +1 yıl Kendimi beğenmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence mutlu ol
geçmişi unut ana odaklan gelecek için endişelenme insanlarla kendini kıyaslama
Teşekkür ederim
Değerin değeri kalmamış ve her yarışta çıkarın adımı önde
Haklısın bro
Söylenecek çok şey var katlanacak yok hal
İyisi mi sessizlik
Mesajı takipçilere özel yap o zaman şapşal
Mesaj atmalarını istemiyorsan benim gibi mesaj kutusunu kapat ozaman basit bişey bu.
Konu ne?
Bu arada mesaj atmayın demişsin de mesajı kapat sende herkese açık yapmışsın
Sen her şeyden kıymetlisin unutma
Teşekkür ederim
Bir şey olmaz aklını başına al
Çok yardımcı oldun hemen alıyorum😂
Kanka sevgilin mi dert yaa
Sevgili olsak yine iyi
Başka
Değersiz hissediyorum özgüven problemi yaşıyorum
Meslek ne sizin
Okuyom ben😂😂