Çok kötü hissediyorum. Bana akıl verin?

• sevgilimle üç yıldan fazladır tanışıyoruz (en yakın arkadaşımdı) ve üç yılın sonunda sevgili olduk. Herkesten önce, herkesten çok ona güvenirdim ama artık bir şeyler eskisi gibi değil. Benden sürekli nude istiyordu. Uzun bir süre direndikten sonra ilk ve son olacağını söylediği için inandım ve attım ama asla öyle olmadı. Ardı arkası kesilmedi. Artık bu durumdan rahatsız olmaya başladığımı söylediğimde beni “sildiğini” söylediği fotoğraflarımla tehdit etmeye başladı ve işler artık karmakarışık. İyi değilim. Mutlu değilim ve bunu ona anlatmak istediğimde “drama yapıyorsun” ve ya “abartıyorsun” diyor. İntihar etmeyi bile düşündüm. Bu durumu artık aşamıyorum. Beni anlayan biri varsa oydu ama o da beni artık anlamak istemiyor. Giderek daha çaresiz, daha yalnız be mutsuz hissediyorum. Ne yapmam gerektiğine dair tek bir fikrim yok. Adli işlem başlatırsam fotoğrafları yaymasına yine de engel olamam. Olayın ne aileme, ne iş ne sosyal çevreme yansımasını istemiyorum. Bu durum beni çıkmaza sokuyor. Geceleri hiç uyumuyorum. Hiç iyi hissetmiyorum arkadaşlar. Hem de hiç. Ölmeyi bile düşündürdüğünün söylediğim de aldığım tepki “yapamazsın ki” idi. Kalbim kırık hatta paramparça. Güvensizlik yaşıyorum. Gülemiyorum ve hatta iyi beslenemiyorum bile. Ne olur, ne olur içimi rahatlatacak şeyler duymaya ihtiyacım var…akıl verin
Çok kötü hissediyorum. Bana akıl verin?