Sabaha kadar içmediğim sürece, acıklı bir filme denk gelmediğim sürece gözümün dolması mümkün değil diyorum yani verdiğim mesaj o. Gözünde kendisini odasına kapatıp yorgan altı ağlayan bir model canlanmasın :D dolayısıyla birilerinin beni kırmızı gözle görme şansı yok diyorum
Duygusuzluk değil ya, duygulanmak için bir neden bulamamak diyebiliriz. Birine duygusuz demek için anası öldüğünde ağlamadı demek gerek. İnsanlar sokakta kedi ölünce oturup ağlayabiliyor malum, duygusuz olmamayı bu zannediyorlar
Hiç mi hayatında seni üzücek bişey yaşamadın yani? Yoksa ben ağlamam diyerek bastırmayı mı tercih ettin tartışılır gibi :) hayvan da ölse bir can ama elbette ona ağlamayana duygusuz demek gibi bişey söz konusu değil
Doğrudan üzücü bir hayatla hayata başladığım için acı eşiğim yüksek, kolay kolay üzülemiyorum. 2 veya 3 cesedim var, alakasız bir şekilde yolda seyrederken arabanın ortasından tekerin altına dalan kedileri öldürdüm ne yazık ki. Bunlara elbette üzülüyorum fakat elimde olmadığı için oturup ağlayacak derecede üzülemiyorum
Sakinleştirici yapmasının bence iyi bir sebebi vardır. Çünkü kişinin kendine zarar verebilme durumu var sinir krizi geçirip daha kötü bir hale bürünmesi var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kimsenin yanında ağlamam yani istesem de olmaz zaten yalnızken ağlarım
Üzülme, noldu gibi cümlelere tahammülüm yok, mutlaka çok nadiren ve tam yalnızken ağlarım ancak.
Ben ve ağlamak? Üstelik bunu toplum içinde yapmak? Güzel hayal dünyası
Birini hayal etmedim :D toplum içinde olmasan da bulunduğun ortama ailenden biri veya yakın bir arkadaşın gelebilir.
Sabahın 6'sına kadar içmenin de etkisiyle acıklı bir filme gözümün dolması esnasında birileri beni gördüğünde yorum yapabileceklerini sanmıyorum 🙃
şu an içiyor musun iyi misin 😅 her zaman görüp yorum yapabilen olur ihtimal var
Sabaha kadar içmediğim sürece, acıklı bir filme denk gelmediğim sürece gözümün dolması mümkün değil diyorum yani verdiğim mesaj o. Gözünde kendisini odasına kapatıp yorgan altı ağlayan bir model canlanmasın :D dolayısıyla birilerinin beni kırmızı gözle görme şansı yok diyorum
Duygusuz mu diyeyim yani illa :D ağlamak gülmek kadar doğal :)
Duygusuzluk değil ya, duygulanmak için bir neden bulamamak diyebiliriz. Birine duygusuz demek için anası öldüğünde ağlamadı demek gerek. İnsanlar sokakta kedi ölünce oturup ağlayabiliyor malum, duygusuz olmamayı bu zannediyorlar
Hiç mi hayatında seni üzücek bişey yaşamadın yani? Yoksa ben ağlamam diyerek bastırmayı mı tercih ettin tartışılır gibi :) hayvan da ölse bir can ama elbette ona ağlamayana duygusuz demek gibi bişey söz konusu değil
Doğrudan üzücü bir hayatla hayata başladığım için acı eşiğim yüksek, kolay kolay üzülemiyorum. 2 veya 3 cesedim var, alakasız bir şekilde yolda seyrederken arabanın ortasından tekerin altına dalan kedileri öldürdüm ne yazık ki. Bunlara elbette üzülüyorum fakat elimde olmadığı için oturup ağlayacak derecede üzülemiyorum
Anladım yapı meselesi :) ama oturup dertleştiğinde muhtemelen bir süre ağlama ihtiyacı hissedersin engel olmazsan gözyaşı denen bişey var sonuçta
Detayda dediğin gibi ne oldu denmesin ya bırakında ağız tadıyla ağlayalım
Buna doktorların ota.. sakinleştirici yapması da dahil mi
Sakinleştirici yapmasının bence iyi bir sebebi vardır. Çünkü kişinin kendine zarar verebilme durumu var sinir krizi geçirip daha kötü bir hale bürünmesi var.
Yok be kimisi hemen sakinleştirici veriyor. Özellikle vefat gibi durumlarda çok çok zorda kalınmadıkça yapılmaması gerektiğini düşünüyorum..
Ben ağlarken de öyle oluyorum p. ç kocam yine gözlerin değişti der çok sinirli değilsem gülerim kvkg
Yine seninki gözlerin değişti diyomuş :D biri bana ağlayınca gözlerin çok güzel oluyo hep ağla dedi🤦🏼♀️
Gözler kızardığı için daha canlı görünüyor gkgk ağlarken gözlerim çok güzel diyip aynaya bakan tanıyorum fkfk
Bununla kalsa al xu iç anlat ne oldu? La bırakın Bir 😀