Kişilik & Karakter Size yapılmasından hoşlanmadığınız şeyler? bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor herkesin arkadaşları vardır, arkadaşlarımızı iyi seçmek arkadaşlığımızın geleceği için bir temeldir.sizin arkadaşlık içerisinde size yapılmasından hoşlanmadığınız şeyler nedir?arkadaşlarınızı seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?en kısa tabirle redflagınız nelerdir? Size yapılmasından hoşlanmadığınız şeyler? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Egolu olunması 1 0 Yorumla
nickim_yoğğ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Arkamdan konuşulması ona anlattığım birşeyi başkasına söylemesi ve bana yalan söylemesi 0 3 Yorumla bpjanec +1 yıl bunlar temel şeyler herhalde, ekstremleri var mı? Yorumla nickim_yoğğ +1 yıl Var o yüzden sadece arkadaş sayım azdır Yorumla bpjanec +1 yıl onlar neler? Yorumla
Walss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı. İzinsiz fotoğrafımın çekilmesi 0 3 Yorumla bpjanec +1 yıl öyleleri var mı 😳 Yorumla Walss +1 yıl Var tabi fotoğraf çekilelim mi diye sormadan kamerayı direkt ağzıma sokuyorlar 😂 Yorumla bpjanec +1 yıl haa hiç sevmem ben de Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Laubali hareketlerden hoşlanmam. 0 1 Yorumla bpjanec +1 yıl kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Egolu olunması
Arkamdan konuşulması ona anlattığım birşeyi başkasına söylemesi ve bana yalan söylemesi
bunlar temel şeyler herhalde, ekstremleri var mı?
Var o yüzden sadece arkadaş sayım azdır
onlar neler?
el şakaları nefret ederim
İzinsiz fotoğrafımın çekilmesi
öyleleri var mı 😳
Var tabi fotoğraf çekilelim mi diye sormadan kamerayı direkt ağzıma sokuyorlar 😂
haa hiç sevmem ben de
Laubali hareketlerden hoşlanmam.
kesinlikle