Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkekler daha duygusal bence.
Kadınla erkeği birbirinden ayıran en net özellik; Kadın duygusaldır ve bunu dışa vurmaktan çekinmez. Erkek duygusaldır ama duygusallığı en derinlerde yaşar. Erkekler kendini buna adapte etmiştir.
Birilerinin duygularını hissedemiyoruz diye, ona duygusuz yaftası yapıştırmak, cehaletten başka bir şey değildir. Erkek, bunu belli etmek istemeyebilir. Duygularını değil, mantığını ön plana koymuş olabilir. Böyle davranıyor diye duygusuz olamaz.
Benim cevabım erkeklerden yana.
Ben aşırı duygusalım diğerlerini bilmem. Duygusal ifadeler ve tepkiler, bireyler arasında büyük ölçüde değişebilir ve cinsiyetle sınırlı değildir. Kadınlar ve erkekler arasında duygusal ifadelerde farklılıklar olabilir, ancak bu genellemeler bireyler arasında değişebilir ve kültürel, sosyal, kişisel ve yaşamsal faktörlere bağlı olarak şekillenir. Geleneksel olarak, toplumlar farklı cinsiyetlere belirli duygusal roller ve normlar atayabilir. Örneğin, bazı kültürlerde kadınlar daha duygusal olarak görülebilirken, erkeklerin duygularını daha az ifade etmesi beklenir. Ancak bu tür genellemeler, bireylerin gerçek deneyimlerini ve duygusal ifadelerini yansıtmayabilir.
Kadın şairler bilinmez, kadınlar arasında çok iyi ahçılar var ama tanınmazlar. Anadolu ana dolu ne analar var kelimeleri tarih kokulu, bir ağıtta ne akıllı laflar var. Nice türküler var halk müziği diye derlenmiş, çoğu kocaya, kard3şe, sılaya yakışmış ana ağıtları,
Teknoloji sayesinde bilinenlerden birisi.
https://www.instagram.com/reel/CviUjlqqXGS/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
https://www.instagram.com/reel/CvgZ0oPKp7r/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Erkek olarak cevabım: erkekler🤭 bunun cinsiyetle alakası yok bence, duygusal olan duygusaldır. Her iki cinste de örnek gördüm
Cevap
9Cevap
erkekler diyorum ben. kadınlar duygularını çoğu zaman gizlemedikleri veya gizleyemedikleri için kadınlar daha duygusal diye yanlış bir algı oluşmuş ama hiç de öyle değil. örneğin bir erkeğin duyduğu aşka yaklaşamaz bir kadının aşkı. bu duygu dışında neredeyse her duyguyu erkekler daha yoğun yaşar. sadece merhamet duygusu kadınlarda daha fazladır, o da cinsiyetlerinden değil, yetiştirilme şartlarından kaynaklı.
Merhaba,
Kadınlar daha duygusal genel olarak ancak ben kadınlardan da daha duygusal olduğumu düşünüyorum. Çevremdekiler de öyle söyler! 😅
Ben genele girmiyorum! 😅
Of of of teşekkür ederim kanki senin güzelliğin sağolasın var olasın her türlü 🤣Öyle de böyle oh oh 😅
Sana da maşaAllah tü tü tü tüğk böğk 😅🤣
Olur olur 😅 hatırlat 😅Bir de ihlas tamam kombo olsun 😅🤣
Olur kanka onu da okurum biliyorum amenerrasulü dahil 😅
Amin amin inşaAllah cümlemizi kanka manka 😅tinki winki dipsi lala pooo 😅🤣
Bende bende bende 🤣😅
Yengeçler daha duygusal bence böyle diyelim 😂😂 duygusallık beni öldürüyor ya valla
Ömrümün temeli harcı mısın sen?
Yoluna canımı feda ederim
Gönlümün emeli yengeç misin sen?
Keşke daha önce görseydim keşke
Peşinden düşürdün en büyük aşka
Cilvelerin başka nazların başka
Gönlümün emeli yengeç misin sen?
Dudakların bade bir yudum aldım
İçer içmez derin uykuya daldım
Sarhoş olmuş gibi sızıpta kaldım
Gönlümün emeli yengeç misin sen? 🥹😁
Günümüzde erkekler daha duygusal. Kadınlar daha dirayetli.
Yanlışlıkla kadınlar şıkkına tıkladım off geri alamıyoz mu sjhdf
Bence erkekler daha duygusal Aşk konularında
duygulu kimse yok
erkekler seks
kadınalrda erkeğin parasını sitiyor
“Kadınlar romantik görünümlü realistler , erkekler realist görünümlü romantiklerdir “
Erkekler daha duygusal. Çocukluktan tetsine öğrendim. Ama son zamanlarda daha iyi anlıyorum. Eger erkekler sadece seksi düşümen odunlarsa, cinsel istek artıcı ilaçlara ne gerek var o zaman
Bence erkekler.
Kadınlar olarak biz daha duygusaliz
Kadınlar daha duygusaldır.
Bence bunun cinsiyeti yok degisir
Herkes duygusal, erkekler kontrol edebiliyor.
Biz kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?