kaç tane kıza arkadaşlık teklif etttiysem hep terslendim
son teklif ettiğimde suratımla ilgili konuştu
çok hayal kırıklığına uğradım bir şey de demedim
sonradan oda pişman oldu ama yapacak bir şey yok
:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her insanda güzel olan birşey bulabilen insan, "güzel" insandır. Bulamayan da "çirkin"dir. Bunun yüzünün veya vücudunun güzelliğiyle ilgisi yok.
Karaktersiz insanlar dışlanır,çirkinler değil. Ama bir kişinin özgüveni yoksa ve kendisi, içindeki güzelliği karşı tarafa gösteremiyorsa onun için yapılacak birşey yok.
Her insanda güzel olan birşey bulabilen insan "güzel" insandır bualamayan da "çirkin"...Bu yorumunuza bayıldım tebrik ederim.
Çoğunun çirkin olduğu için öz güvenleri olmuyor. Toplumun içinde çok ses çıkartamıyorlar, çevre oluşturamıyorlar. Diğer arkadaş gruplarına ayak uydurmakta zorlanıyorlar doğal olarak... Tabii bu arkadaş grupları da onları garip karşıladıkları için dışlıyorlar.
Beynini kullanmayan dışlanır bu yüzden beyni olmayan da ya güzelliğine yada yakışıklılıgına sarılır.Bu yüzden bana eksi basmayın diye güzellerde genellikle beyin yoktur demeyecegim... .d
Jamal fare'nin pek güzel bir sözü vardır.
"Güzelliğe methiyeler düzen tüm dünya yazarları, şairleri, müzisyenleri... çirkinler *nanizi mi sgti!"
Diğerleri için link
Cevap
14Cevap
ben dışlamıyorum zaten kendimde 4-4lük bir insan değilim dışlayanlarda zaten kendini güzel sanan mallar.
çirkinler nete girip egolarını tavan yapıyolar, dışarı çıkınca anca çöpçü yüzlerine bakıyor oda ayagının altı kirlimi temizliyim bari şef gelip fırça atmasın bana diye :) öyle olunca hüsrana uğruyolar çünkü, daha çok dili çirkin olan dışlanıyor diyebiliriz.
kimse çirkin diye kimseyi dışlamaz. eğer kişi kendini çirkin görüp bunu kompleks haline getiriyorsa her hareketi dışlanma olarak algılayabilir. ancak sırf çirkin diye kimse kimseye kötü davranmaz veya dışlayamaz kişi özgüvenli olursa.
İnsan biraz kusurlu olmalı ama be kuzum.
Mesela kalkık burunlu-küçük burunlu bir erkek her zaman iticidir(benim için)..değişik bir aurası ve karizması olmalı.
ama dışlanma sebepleri nedir
kız gibi surat
Bilimadinsanlarına bak çogu çirkindir ama hiçbiri dışlanmaz.Çalışmaktan tipi kaymıştır hepsinin.Einsteinin yedi sevgilisi vrmış mesala.Çirkinler dışlanmaz ama salaklar ve ahmaklar dışlanır.
Kim demiş çirkin dışlanır diye ? Hep çirkinler 4 ayak üstüne düşmüştür. Einstein mesela. tip yok, kız yok adam bilim yönelmiş mecburen :) Onun aklını 1000 güzele değişmem. Gurban olsunlar :)
:)
Tipe bakarak dışlamam o seçmedi çünkü dış görünüş bir tercih değildir karakteri önemli ha arkadaş olurum okadar hani sevgili gibi bişy olamaz ama diğer türlü kesnlikle dışlama söz konusu bile olamaz ..
çirkinsen sorun yok aslında çirkin olup sempatik olabilmek dış görünüşünü unuttura bilmek önemlidir ama bazıları kendi gibi karakteri de çirkin olunca bırak dışlamayı ağzının üstüne kürekle vurasın gelio
yoo valla okulda bir kız var aşırı şişman ve saçları nerdeyse yok dökülmüş çoğu inan onun arkadaş çevresi benimkinden fazla.bu arada ben tabi çok güzelim demiyorum ama normal bir tipim var
Yoo ben karakteri çirkin olanı dışlarım. İnsanların yüzünü eleştirmemeye özellikle dikkat ederim.
işte bu artı bir
empati yoksunlugundan:) ama muhim değil bence cirkin insan yoktur diyorum ben
Çrikin şansı denilen birşey var yalnız , oda güzel / yakışıklılarda yok , kıskanıyorlar şanslarını
Dışlayan kişiler kendilerini çok beğendikleri ve patavatsız oldukları için bunu yapan zavallılardır .
Çünkü güzellik insanın nefsine hitap eden bir olgudur.
öyle kişiliksiz insanların suratlarınaaaa tööbee töbeee .. kendileri sanki bana miss turkey güzelleri boşver dostum
Nıhayet benim durumumda olan birisi çıktı. Benim yaşadıklarımında bir özeti.
Bununla çıkar mıydın dostum ?
ht tp://galeri. uludagsozluk. com/20/orta-okulda-en-cirkin-kizin-size-asik-olmasi_24347.jpg
boşluları sil
Çirkinler dıslanmaya mahkumdur.
Yaşasın guzeller yakısıklılar yeeap .y
:D
yanlış yerde, yanlış işler yapanlar dışlanır aslında.
çirkinlerin dışlandığına rastlamadım zayıfların dışlandına çok rastladım
insanları dış görünüşüne göre yargılamam
Ben de çirkinim ama kafaya takmıyorum :P
sendeki çirkinlik değil bakımsızlık :D
Çirkin şansım olsa iyiydi.
çirkin şansımı oda ne
ahahahha :D abanmışlar - ye +_+
=)
Kendilerrini bi sey sandiklari icn
katılıyorum
Özgüvenle alakalı birşey :S
çirkin adam seksidir