Evet zombi oluyorum
Hayır katiyen olmam
Ben doğuştan zombiyim ver bir yanak ısıram
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şöyle söyleyeyim azizim. Ben yaklaşık üç aydır. Gece 3'te yatıyorum. Sabah 07:30'da uyanıyorum. Gözlerim çıra gibi. Dönem dönem manik-depresif ataklar geçiriyorum çünkü.
Önce manik dip dalgayla başlayan neşe halı, sonra yükselen libido, sonra uyku bozukluğu oluyor. Bir süre sonra neşe hali strese dönüşüyor. Nirvanaya ulaştıktan sonra yaşadığım en ufak demoralizasyon beni şelale formasyonunda depresife düşürüyor. Sonrasında öfke krizleri ve ağlama nöbetleri ile karakterize olan depresif evre yaşıyorum. Ne zamana kadar? Yeni bir manik dip dalgaya buluncaya kadar.
Bu yüzden bir işte sürekli çalışamıyorum. Garson olduğum dükkandaki patron, kafa izni veriyor sürekli. Kovamıyor, çünkü eleman bulamıyor. Ben de sürekli KS'de takılarak stres atmaya çalışıyorum.
Allah yardımcın olsun
Amin.
Sanırım üniversitemden dolayı uykusuzluğa alıştım günde 4-5 saat uyku bile yetiyor bana rahatlıkla ama onun yerine 2 saat uyuduğum günler de nadiren de olsa oluyor yinede bir halsizlik problemi çekmiyorum hatta tam tersine gün içinde sürekli enerji patlamaları yaşıyorum denebilir. yani sanırım bende vampir potansiyeli var
Cevap
3Cevap
Evet dönüşüyorum
Ben doğuştan zombiyim sanırım 😂
Ama kismeyi ısırmadım, aşılarım tam sjj
Her eleyin bir ilki vardır kan kokusu almıyorsun sen lezzetli kan kokusunu alsan dakika durmaz dişlersin 🤣🤣
Benim de var zombilik eserlerim arkadasi kemirmiştim xd
Evet ölü gibi geziyorum
Sorma ben de öyleyim geçen parkta zombi gibi yürüyordum xd
Hayır bünye alışkın zaten içeridekini dışsrıya yansıtmamaya
Mutlaka alırım. Çalışıp bu evrende savaşabilmek için doğru zamanda ve bilinçli uykuyu şart olarak görürüm.
Her zaman zombi olmaktan gurur duyuyorum
Yaşasın zombilik
Yessss
Yes du ay
yes ay du
Yes ay can
yes can ay
Zombi gibi oluyorum
Evet, dönüşüyorum
Evet
Genelde saflaşıyorum, çok az konuşuyorum 😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?