Kişilik & Karakter Hayatınızda kaç kez darbe aldınız? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor aldığınız en ağır darbe neydi? güveninizi kim kırdı? Güncellemeler+1 yıl güncelllllsss Hayatınızda kaç kez darbe aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Çok aldım hayattan 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Saymadım, insan ile bir arada oldukça ihanet de kaçınılmazdır. İnsanı en çok güvendiğin dağlar yaralıyor. 1 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Herkesin vardır bir vefasızi. Darbeleri toplasam Bi 5 tane falan vardır. Her darbe bir dönüm noktasidir ayrıca. 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İki kere sağlamdarbe aldım onlarca kere de küçük küçük 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Darbe almam darbe atarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok aldım hayattan
Saymadım, insan ile bir arada oldukça ihanet de kaçınılmazdır. İnsanı en çok güvendiğin dağlar yaralıyor.
Herkesin vardır bir vefasızi. Darbeleri toplasam Bi 5 tane falan vardır. Her darbe bir dönüm noktasidir ayrıca.
İki kere sağlamdarbe aldım onlarca kere de küçük küçük
Darbe almam darbe atarım
Saymadım
Aldatılmak