Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Evet yağmurda ıslanmayı severim, hemde çok severim ama aşkımla ıslanmayı daha çok severim. Islak ıslak öp beni Ahu! 😅
Kulağımdan öp beni, gıdıkla beni! 😅
Islak ıslak sev beni! 😅
Amin inşaAllah kanki 😅
Evet ben çok severim Yağmur altında yürümek veya koşmak, bazı insanlar için romantik ve özgürleştirici bir duygu yaratabilir. Yağmurda ıslanmak, doğanın bir parçası gibi hissetmenizi sağlayabilir. Doğa ile daha yakın bir bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Yağmurun hafif sesi ve serinletici etkisi, bazı insanlar için stres azaltıcı olabilir. Doğal bir rahatlama hissi yaratabilir. Yağmur altında dolaşmak veya oynamak, çocukluk anılarına veya özel anlara olan nostaljiyi canlandırabilir. yağmurda ıslanmanın güzellikleri ve zorlukları kişisel tercihlere ve duygusal tepkilere bağlı olarak değişebilir. Kimisi için hoş bir deneyim olabilirken, kimileri içinse pek çekici gelmeyebilir. Önemli olan, kendinizi rahat ve iyi hissettiğiniz bir şekilde hareket etmektir.
seviyorum hem de sözde sevenler gibi değil, gerçekten seviyorum. yağmurda ıslanmayı seven birinin şemsiyesi olmaz mesela ve benim hiç şemsiyem olmadı. yağmur çok fazla yağarsa çıkmıyorum dışarı, onun dışında şemsiye almadan çıkarım her zaman.
Göz ameliyatı olduktan sonra sevmeye başladım. Gözlük varken işkenceydi. Hafif ciselemeli, soğuk olmamalı tabi.
Cevap
5Cevap
Şiddetli yağmurda seller altında ıslanırken hicbişey umrumda olmaz. Ve hiçte hastalanmadım.
Müsaitsen bayılırım
Severim ama hasta ediyor sonra
Hımm sen mi yağmur mu 😅
@Kim-Bilir-Belkidee yağmur yağmur
Ben aşkıma hasta olurum hiç iyileşmem şifam olmaz iyileşir iyileşmez hasta olurum hasta oldukça daha çok hasta daha da hasta daha da hasta 😅
Bir zamanlar severdim, sinizüt olan dek
Bir yere kadar evet, çok şiddetli değilse.
Evet çok severim
fazlasıyla,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?