Teşekkürler @caner ozkum 🙏🙏
Hadi biraz ortalığı karıştıralım! Erkekler mi daha tehlikeli yoksa kadınlar mı?
Teşekkürler @caner ozkum 🙏🙏

Bu devrin kız ve kadıbları misli misli çok çok daha tehlikeli. Saldırgan, geçimsiz, çıkarcı, iki yüzlü ve sahtekarlar. Aşk vadederek dolandırırlar, aşka aslın da zerre inanmazlar. maalesef o kadar çoğaldı ki bu kadın tipleri, sonumuz ne olacak, çok endişeliyim...
Geneli kadın demiş ne yaşadılar acaba böyle diyorlar? Kendi deneyimlerimden yola çıkarak şunu belirteyim tehlikeli insanın öyle olmasının sebebi saf kötülüktür kalpleri kömüre dönmüş. Ne cinsiyet, ne yaşadıkları ile alakasız. Ebebeynler ile bağdaştırabiliyorum sadece o da bazen.
Cevap
66Cevap
Ben çok tehlikeliyim acayip ateşle yaklaşmayın patlarim xdd
Kötü olan insan tehlikelidir.
Kadınlar daha tehlikeli. Kadınlarla iletişim kurarken kendimi mayın dolu bir tarlada yürüyor gibi hissediyorum 😅
Kesinlikle kadınlar daha tehlikeli olurlar çünkü kadınlar şeytani bir zekaya sahiptirler ve bu zekayı iyi yönde de kullanabilirler kötü yöndede kullanabilirler bu tamamen kadının kişiliğine ve yetiştirilme tarzına kalmış bir durum dur canımın içi ❤️ mesela ben burdaki kadınları ( istisnalar hariç ) erkeklerlerden daha tehlikeli buluyorum oyuzden de herkese mesafeli duruyorum hiç kimseyi ilk günden beri yorumlardan öteye gecirmiyorum yorumlarda konuşup yorumlarda bırakıyorum mesafe herzaman iyidir başın ağrımaz düşüncesindeyim @pilly_bhebek ama seni gerçekten bir ayrı seviyorum ve samimiyetini gönülden hissediyorum çünkü özü sözü bir dobra bir bayansın seni sen yapan en güzel ozelligin de bu zaten oyuzden sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için🌷 Bende seni samimi ve güzel yürekli buluyorum.
Evet kadınlar şeytani düşünebilen kompleks düşünce gücüne sahip ama ayrı zamanda ataerkil toplumun baskıları yüzünden anlamsız bir yarış ve rekabet içindeler. Bu düzene baş kaldırmak yerine sinmeyi tercih etmiş çoğu ve herşeyi tehdit olarak algılıyorlar. Erkek onlar için güç demek en büyük rekabette bu noktada başlıyor 🤦♀️ batı ülkelerinde kadınlar birbiri ile çok daha sağlıklı iletişim kuruyor ve birbirlerini destekleme konusunda müthişler
Çok haklısın güzellik 🌺 ama bu biraz yetiştirilme tarzına bağlı bizim ülkemiz her ne kadar çağ atlsakta örf ve adetlerine bağlı olarak yaşadığı için bu durum süre geliyor çünkü bu dürtüyle büyütülmüş oluyor bunuda çok az sayıda kişi tepki verip kendi benliğini yaşayabiliyor..
Maalesef 🙁,,🤍
Kadınlar bile kadınlar diyorsa bize söz söylemek düşmez o zaman bir zahmet sizi eleştirmemiz zorunuza gitmesin hakediyorsunuz gel de kadın düşmanı olma bir kadına şiddet gösterme mümkünse tabi
Şimdi kim olursa olsun şiddete herzaman karşıyız soruya gelicek olursak kadınlar daha tehlikeli olurlar çünkü kadınlar şeytani bir zekaya sahiptirler ve bu zekayı iyi yönde de kullanabilirler kötü yöndede kullanabilirler bu tamamen kadının kişiliğine ve yetiştirilme tarzına kalmış bir durum dur
Tartışmaya kapalı ( Kadınlar)
Erkek 100 kişiye yazar 1 cevap alabilir mi o bile garanti değil,
Kadın 1 kişiye yazar 1000 kişi cevap verir 😂😂😂
Bencede 😂
Yanmayalım mı 😂
Nereye çıkabiliriz 😂
Rengarenk yollar bunu beğendi 👍
Yani erkek şiddeti diye erkeklerin adı kirletiliyor olabilir ama kadınlar daha tehlikeli
Kesinlikle kadınlar daha tehlikelidir çünkü kadınlar şeytani bir zekaya sahiptirler ve bu zekayı iyi yönde de kullanabilirler kötü yöndede kullanabilirler bu tamamen kadının kişiliğine ve yetiştirilme tarzına kalmış bir durum dur
Yani kadınların duygularda ağır bastığı için kıskançlık krizine girebilir ve o kadınin ne kadar tehlikeli olabileceğini kimse kestiremez
Ya orası illaki öyle birde kadının beyanı esas alındığı için kadın bu durumu kötüye de kullsnabiliyor tabiki bu kadından kadına değişir herkes aynı değil sonuçta çünkü ne takdiri hakeden eli öpülesi kadınlarımız da var
Boşa denmemis kadin insanı rezilde eder vezirde eder
Genelleme yapmak doğru olmaz ama biz kadınlar sanırım. 😂
Bencede 😂
Şöyle örnek vereyim sevgilisini gizlice takip eden, gizlice fake hesaptan işleten gibi…
@rightist kadınlar şeytani bir zekaya sahiptir bu zekayı iyi yönde de kullanabilir kötü yönde de bu kadının kişiliğine yetiştirilme tarzına kalmış.
@Rightist vallahi hâlâ yiyen var, belli ki sen denk gelmemişsin.
Biz kadınlar çok tehlikeliyiz. Kadın olarak kadınlardan korkuyorum ben. Dksjsj
Elbette ki kadinlar
@CoffeeAndCoffee kadınlar şeytani bir zekaya sahiptir bu zekayı iyi yönde de kullanabilir kötü yönde de kullanabilir bu tamamen kadının kişiliğine yetiştirilme tarzına kalmış
Aynen öyle, tehlikeli olan da bu djsj
🥰🤭🤭
@BetülKkayA @CoffeeAndCoffee ve şunu unutmayin ki herzaman kadın kadının düşmanıdır eğer hemcinsinin güzelliğini , başarısını , kişiliğini taktir edebiliyorsan ve bunu basarabiliyorsan işte en büyük erdem budur
Çok doğru söyledin 🙏🏻 @r_engarenkyollar 💖
@CoffeeAndCoffee. Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yaaaaaa 😄🙏🏻❤️💖❤️💖❤️
Dogru soze ne denirki ❤️❤️
Sitenin en tehlikeli deli manyağı sensin. Başka şey bilmem 🤣
Hı hııı 😂 çok tehlikeliyim fazla yaklaşma yanarızz 😂
Seni minik barut 🤣🤣
Minik barut 😂😂
Evet minik barut 😂 ambalaj atığı dolu torbaları koydun mu kapıya
Sıkıntı yok hallederiz 😂 o iş bende 🤣 sen yinede yaklaşma sen toysun elinde patlarım 😂
Yok ben yüzlerce 1kg lik patlayıcı gördüm stajdayken. Sen anca maytap etkisi yaparsın 😜😂
Madem kiloluk patlayicılarla ugrastiniz benim gibi minik bir barutu neden gözünüzde büyüttünüz 😂 kendiniz dediniz minik barut diye 😂 pimimi çeker patkatirdiniz 😂 demekki bir zararım olmaz başkan 😂
Pim falan dedin bak. Sepet salla hele evine tırmanayım 😃😃
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şey seni 🤣
Utandırıyorsun şahsımı amaaa ☺️ vahşi cazibemin altında ponçik bir ruh beslemekteyim ☺️☺️☺️
Sus farkındayım 🤣 senin o ponçik ruhunu varya 😂 neyse sustummmm 🤣
Ben de senin ponçik yüzünü var ya 😋😂
Valla sinsi olmasın bi insan yeter ki.. cinsiyeti önemli değil
Kesinlikle öyle çok haklısınız
Kişiden kişiye değişiyor. Sen mesela cok fenasın 😂😉
Hı hııı 😂 çok tehlikeliyim çok fazla yaklaşma yanarızz 😂
Yanarsak beraber yanarız ben barut sen ateş 😀
Erkeğin tehlikelisinde sınır yoktur. Kadınlar vicdanına az da olsa yenik düşer, erkekler %90 mantıktır, isterse çok fena can yakıp tehlike yaratabilir.
Kendilerini yenilmez sanıp herkese kafa tutan ve sonucunda tehlikeli isler yapan kısmında tartışmasız erkekler.. ama isin icine zeka ve strateji giriyorsa kesinlikle kadinlar..
Erkekler daha düz anlaşılabilir varlıklardır. Kadınların ise dūnyası bir okyanus gibidir. Onçün dikkatli olunuz. Orada kim bilir neler dönüyor.
erkekler tehlikeli olduğu zaman sadece şiddete başvurur istisnalar hariç ama kadınlar tehlikeli olduğu zaman daha kötü olur
Ben kadınları melek allahin bize vedigi emanet olarak görüyorum dünyamızı kadınlar guzellestirir
Kadın tehlikeli bence... Biz bir yakınlaşmak için birsey yapınca sapik damgası yiyoruz hemen kadınlar ise istekli diyorlar.
Hangisi daha tehlikeli bilmem ama bu kadar yazım yanlışı ve emojiler beni deli etti bunu söyleyebilirim.
erkeğin her yeri tehlike olsa ne olur bir kadın bir erkeğin yanında sapık diye bağırması hayatını karartması için yeterli
Kadınlar. Çok profesyoneller
Kesinlikle kadınlar daha tehlikeli olurlar çünkü kadınlar şeytani bir zekaya sahiptirler ve bu zekayı iyi yönde de kullanabilirler kötü yöndede kullanabilirler bu tamamen kadının kişiliğine ve yetiştirilme tarzına kalmış bir durum dur
intikam melekleri diyorum
Yani diyebiliriz aslında 😂 çünkü kadınlar eline geçen hiç bir fırsatı kaçırmayacak kadar güçlü bir hafızaya ve intikam alma iç güdüsüne sahiptirler
ellerinde güzel ve estetik güç var. yani erkeği nasıl etkileyebileceğini bilen kadından korkarım. yönetilmez. ama bu tiplerin değişik bir yalnızlık bunalımı oluyor.
Aynen öyle çok haklısınız 👍 görüşünüze saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık genç adam 🙏
teşekkürler. çok kibarsınız. ama mesajıda aldım. konuyu kapattım. :).
Sorusu bile saçma. Tabiki kadınlar
Kesinlikle kadınlar çünkü kadınlar şeytani bir zekaya sahiptirler ve bu zekayı iyi yönde de kullanabilir kötü yönde de kullanabilirler bu tamamen kadının kişiliğine yetiştirilme tarzına kalmış bir durum dur
İlginç bu itirafı beklemezdim
Cevap bellii hemcinslerimm cin gibiyizz
Bii maşallah 🧿 gelirmi dersin bize güzellik 🌺
bu soru bile tehlikeli 😉😉😉
Çok mu tehlikeli 😂 ne kadar tehlikeli anlatsana biraz 😂
Yerine göre her ikiside ola bilyor
Kesinlikle öyle cinsiyet değil kisilik ve yetiştirilme tarzı aslında
Tehlike kadından sorulur :)
Bende tam tersi takıntılı piskopat erkeklerden çok korkarım
Ben tehlikeyim de gerisini bilmem
Çok mu tehlikelisin , ne kadar tehlikelisin anlatsana biraz 😂
Çoook tehlikeli ablacım
burada birisi vardı hatta nedense sürekli hesap değiştiriyordu hatta burdaki fenomen bir bayanla arkadaşligi vardı o senmisin acaba çünkü açtığı bütün hesaplar rakı ile ilgiliydi
Eceyi diyorsun sen benim eski hatun. O da çok tehlikeli bak kafası bozulunca engelliyordu ben de başka hesaptan gönlünü alıyordum ama hep rakıyim yani sıkıntı yok. d. Onun eseridir o hesaplar
Aynen evet o kişisin bizim seninle bir sorumda üçümüzün konuşması olmuştu Ece gerçekten çok harbi delikanlı ve çok tatlı bir kız ve onu gerçekten çok severim ama sen çok ters bir adamsın gerçekten hem ters , hem agrasif hem baskıcı bir kişiliğin var bunu Ogün o konuşmamizda verdiğin cevaplardan anlamıştım zaten okadar soğuk itici cevaplsrin vardiki seni nedense hiç sevmemiştim birde mafya tarzı bir tipiniz ve kişiliginiz vardı çok yorumlarınıza da denk gelmiştim zaten ilişkinizin bitmesine üzüldüm ama hiç şaşırmadım açıkçası çünkü siz ayrı dünyaların insanlarısiniz bu okadar belli oluyor ki ne diyim hayırlısı olsun ikiniz içinde
Senin gibi adamların da nedense dışı vok sert soğuk gözükür ama icleride bir okadar duygusal ve çocuksu olur onu sadece gerçekten sevebilen insanlar görür
Analiz doğru ablacım. Ben hayatım da biri varken karşı cinse hep mesafeleyim bir de o gün konu yemek mevzusuydu sanırsam. Elden yeme muhabbeti. Sen de sanırım bana yemek yapıp vereceğini mi ne söylemiştin bende istemem dedim. Ece'nin elinden yerim bir tek başkasından yemem. İnsanlara da kendimi sevdirme gibi bir derdim yok. Neysem oyum. Net konuşurum. O yüzden de kimi sever kimi sevmez takılmam bunlara :)
tamam peki Reis sen öyle diyorsan öyledir görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
@kirilmazrakisisesi🙋🙋🙋
Eyvallah.🙋🏻
Len kız çıktı emoji jdjjd 🖐️🖐️
Reis olur öyle şeyler sıkıntı yok 😂
Aynen kenks. Aklım gitti jdhsjjs
Gider reis 😂 akıl bu ne zaman nereye gideceği bizede sürpriz oluyor 😂
Reis emojinin anısı var ondan gitti 😂
Anısı mı niye ki kime atiyordun ki
Ece'ye de atınca kız çıkıyordu makarasını yapmıştık hatta o geldi aklıma. d
Sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şey seni 🤣
Ne alaka reis iki muhabbet ettik diye de sınırımızı aşmayalım :)
Ya bugün bak ne kadar farklısın dikkat ettinmi hiç hiç ters ve soğuk konuşmuyorsun kasıntı değilsin bak bugün seni sevdim reis 😂 bana bunlarla gel şurda iki makara yapıp gülüp stres atıyoruz işte kasıntı olmaya gerek yok korkma sana yürümem merak etme 😂
Çünkü haddini aşacak konuşmalar yapmıyorsun. Yaparsan tersi de soğuğu da nasıl görürsün. Konuya bir de yumusak karnımdan girdin o yüzden. Ben kasıntı da değilim ayrıca :D dediğim gibi saçma sapan tavırlara tahamüllüm yok o kadar. Kenks dedim sana zaten yürüyemezsin rahat ol :D
Eyvallah reisss 👍
Eyvallah bacı
Erkekler olabilir. 😈😃
Neden olmasın 😂
Evett.
Erkekler genelde pislikler. Ama uyanık bir kadın tüm ülkeyi bile altüst edebilir. Ki etti kaç kez.
Erkekler dilleriyle tehlikeli kadınlar her haliyle tehlikeli
Buraya bir film bırakıp sessizce uzaklaşıyorum: Gone Girl.
Cevabım budur.
Kadinlar isterse cok tehlikeli olabilirler
Ortaligi bir kac sözle ayağa kaldirirlar
Siz kadınlar tabiki de tartısmasız!
İkisi de hiç belli olmuyor ben kadınlar biliyordum hep öyle söylenir
Kadınlar derim yakıcı güçleri var, hemde yürekten.
Kadinlar kesinlikle cok sinsiler
Kesinlikle kadınlar daha tehlikeli olurlar çünkü kadınlar şeytani bir zekaya sahiptirler ve bu zekayı iyi yönde de kullanabilirler kötü yöndede kullanabilirler , bu kadının tamamen kişiliğine ve yetiştirilme tarzına kalmış bir durum dur
avratlar. burdaki sorulara bir bak burdan bile ortalama alınır
Erkeği hatunu yok bence, yılan yılandır
Cevabı biliyorsun
Kesinlikle cevap belli aslında Bence kadınlar daha tehlikeli oluyorlar çünkü kadınlar şeytani bir zekaya sahiptirler ve bu zekayı iyi yönde de kullanabilirler kötü yöndede kullanabilir , bu tamamen kadının kişiliğine ve yetiştirilme tarzına kalmış bir durum dur
Doğrudur haklısınız tabi her kadın için bunu söylemek te doğru olmaz çünkü ne takdiri hakeden eli öpülesi kadınlarımız da var dediğim gibi kişilik meselesi
Sen tehlikelisn
Çokmu tehlikeliyeliyim 😂 ne kadar tehlikeliyim anlatsana biraz 😂
Burdan yazamam ki 🙈🙈🙈🙈
Kadınlar 😈
Ya kadınların şeytani bir zeka kapasitesi olduğu kesin ama ne kadar tehlikeli olur bilemem
İşte ondan dolayı olur 😃
Kadınlar
Neden kadınlar peki genç adam
Kadınlar çünkü
Bayağı açıklayıcı oldu teşekkürler küçük bey 😂
Küçük değilim 🤨
tamam pikiiii deliğganlı
Dünyayı erkekler yönetirmis erkekleri ise kadınlar 😊
Bence kadınlar erkek biraz daha düz bir çizgi üstünden hareket eder ama kadınlar öyle değil dir
Bu cinsiyetten com kişilik ile alakalı isteyen herkes çok tehlikeli olur.
Her insan tehlikeli bu devirde ( bu yorumda kadın diyen erkekler çok pis tehlikeli şdşgöflymrlylt )
Kadınlar
Deme öyle deme öyle 😂 ağzına kimyon sürerim senin 😂
Bilmem yazık mı 😂
Tmmm pikiii 😊 bir çay kaşığı sürerim
Bala gerek var mı 😂
Her ikisi de tehlikeli dağılın
Kadınlar..
Her iki cins
gecen gun 18 lik bir bebenin stalk tarizni ogrendikten sonra tirsmadim degil, fbi halt etmis
Kesinlikle kadınlar çünkü çok zekiler.
Kadınlar daha tehlikeli bence
Cinsiyet meselesi değil bu karekter meselesi
Kadınlar ablacım
Kadınlar kadınlar 😅😅😅
Siz kadınlar çok tehlikelisiniz 😂
Bu cinsiyet değil sahisyet meselesi bence
Tehlikeli kadın yalnızca filmlerde olur
Kişiye göre değişir
Kadınlar daha tehlikeli çünkü memeleri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?