Kişilik & Karakter Sizin de takıntılarınız var mı? dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim en büyük takıntım yazım kuralları. Sosyal medyada da olsa önemsiyorum, mümkün olduğunca her şeyi doğru yazmaya çalışıyorum. Özellikle klavyelerin otomatik düzeltme özelliği çok sinir bozucu, görselde olduğu gibi…😔😔 Sizin de takıntılarınız var mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır takıntılarım yok 0 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Telefondan yanıtladıysa ve oto düzeltme açıksa sık kullandığı kelimeyle değiştirmiştir telefon:) 1 0 Yorumla
danqerpeach Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. Bir şeyi tekrar tekrar bana söylemelerine ayar oluyorum 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hangi birini anlatayım 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bildiğim ciddi bir şey yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır takıntılarım yok
Telefondan yanıtladıysa ve oto düzeltme açıksa sık kullandığı kelimeyle değiştirmiştir telefon:)
Bir şeyi tekrar tekrar bana söylemelerine ayar oluyorum
Klavyemiz ingilizce napalim😂
Hangi birini anlatayım
Bildiğim ciddi bir şey yok
Hayır.
Varr
Yiok yav
Say say bitmez