İngilizce bilmeyen rus turiste denk geldik metroda, Allahtan bende ingilizce bilmiyorum 😂😂🤭 nasıl gideceğini soruyor sanıp nereye gidecen felan diyoruz 2 saat bişiler anlatıyor kart falan diyo biz akbil sanıyoruz😂 türkçeyi ingilizceye, İngilizceyi rusçaya çevirip anlaşma sağlamaya çalışıyoruz😂 günlerden cumartesi meğer banka arıyormuş😂 parası bitmiş, atm'lerden de çekemiyolarmış o gün aklım o turistte kalmıştı naptı diye😂
Bir şey benim istediğim gibi olmazsa rahat edemiyorum.. 😂 Kıyafetimde dışarıdayken bir leke olmuş olsa sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissederim rahat edemem.. 😂😂
Meselaa iş gündemi ve ülkenin borsa ve ekonomi gündemi genelde bana kafayı patlattırır ileride ne iş kursam bana getirisi olur ne götürüsü olur bunlara genelde takıntım olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tüh önce senin sorunu görseydim benzer soru sordum yahu 😂
Kalp kalbe karşıymış bak gördün mü..😂😂
Hayır takıntılarım yok
Takıntılar neyse de, yol soran olduğunda " ben Suri abey " diyorum, arkalarına bakmadan uzaklaşıyorlar
😅😅
İngilizce bilmeyen rus turiste denk geldik metroda, Allahtan bende ingilizce bilmiyorum 😂😂🤭 nasıl gideceğini soruyor sanıp nereye gidecen felan diyoruz 2 saat bişiler anlatıyor kart falan diyo biz akbil sanıyoruz😂 türkçeyi ingilizceye, İngilizceyi rusçaya çevirip anlaşma sağlamaya çalışıyoruz😂 günlerden cumartesi meğer banka arıyormuş😂 parası bitmiş, atm'lerden de çekemiyolarmış o gün aklım o turistte kalmıştı naptı diye😂
Evet var.
Gazlı çakmak kullanmam illa ki benzinli olacak ve yanımda hep çakmak tası taşırım
Ben de olsa ben seni sürekli koklamak için yakardım..😂
Yakarsan koklayamazsın kız kaşın gözün yanar 😂 yakmadan kokla daha güzel kokuyor 😂
Olsa da yapsam..😂
Benim var maalesef.. 😅
Hepimizin var..😂
Bir şey benim istediğim gibi olmazsa rahat edemiyorum.. 😂 Kıyafetimde dışarıdayken bir leke olmuş olsa sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissederim rahat edemem.. 😂😂
Yok ya o kadar takılmam ben..😂
Ay ben takılırım. 😂
Merhaba,
Evet var saygı hassas noktam!
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadisi şerif!
evet var
mesela uzun yolda önümdeki arabayı geçmek
Obsesyon derecesinde değil ama ufak ufak takıntılarım var..
Kapı açık uyumam
Kafamda senaryo yazmak alıngan olmak
geçmişe takılı kalmak
Benim hayatım takıntı olmuş 😂
Onu biliyoz..😂
😂😂
Sanırım tek takıntım fenerbahçe 🙂
Trafikte kurallara uymayanlara ayar oluyorum
Bazen oluyor evet
Var tabi ki olmaz mı
Meselaaa..
Meselaa iş gündemi ve ülkenin borsa ve ekonomi gündemi genelde bana kafayı patlattırır ileride ne iş kursam bana getirisi olur ne götürüsü olur bunlara genelde takıntım olur
İş konusunda ben de çok takıntılı biriyim..
Varr
Yok gibi
Vaar
Simetri
Çok var
Yok benim öyle
Depresan al
Düzenli olmak