Kişilik & Karakter İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyimi? Yoksa istediğiniz bir beden de yaşayabilmekmi isterdiniz? Ekin_su37 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düşüncelerini okuyabilmek Bir bedende yaşayabilmek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyimi? Yoksa istediğiniz bir beden de yaşayabilmekmi isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyi 1 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Az buçuk tanıdıklarını ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum ama herkesin düşüncesini okumak süper olurdu 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 2. garip olurdu ya pek gerekli değil 1 5 Yorumla Ekin_su37 +1 yıl Ayn yani tabi senin düşüncen saygı duyuyorum Soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim ☺️ Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ne demek ben teşekkür ederim 🤗 takipleşebilir miyiz rica etsem Yorumla Ekin_su37 +1 yıl Tabi 😊 Yorumla Ekin_su37 +1 yıl Takip ettiğin içinde teşekkür ederim Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ben teşekkür ederim asıl 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyi
Az buçuk tanıdıklarını ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum ama herkesin düşüncesini okumak süper olurdu
2. garip olurdu ya pek gerekli değil
Ayn yani tabi senin düşüncen saygı duyuyorum Soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim ☺️
Ne demek ben teşekkür ederim 🤗 takipleşebilir miyiz rica etsem
Tabi 😊
Takip ettiğin içinde teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim asıl 🤗