Yalnız kendime güvenim
Tek dostum gölgelerim
Çek vur hadi, ben de seni
Tek kurşun bile yetecek
Sen öl bu sefer
Çok mu zor, çok mu imkânsız?
Sen de yan benle vicdansız
İnsan aşksız olmaz, aşk insansız
Mutluluk yok, feryat isyansız..

Yalnız kendime güvenim
Tek dostum gölgelerim
Çek vur hadi, ben de seni
Tek kurşun bile yetecek
Sen öl bu sefer
Çok mu zor, çok mu imkânsız?
Sen de yan benle vicdansız
İnsan aşksız olmaz, aşk insansız
Mutluluk yok, feryat isyansız..
Hayatımda ki gereksiz şeyleri sıfırlıyorum genelde, özellikle de geçmişi. keyifli geceler..
https://www.youtube.com/embed/mTZRQltuHRcBu hayatta hiçbir şeyi sıfırlayamıyorsunuz hayatta yaşadığınız şeyler ömrünüz boyunca sizinle beraber geliyor her ne kadar düşünmeseniz de aklınızın bir kenarında o yaşadıklarınızı duruyor, aslında böylesi daha güzel biliyor musunuz hayat öyle olduğu zaman sizi hiçbir zaman şımartmıyor hayatın güzel taraflarını gördüğün zaman bazen acı taraflarını da gördüğünüzde size birtakım tecrübeler kattığını fark ediyorsunuz ve o noktadan sonra hayatınızın düzene sokarak kimi hayatınızda tutup kimi hayatınızda tutmayacağına rahat bir şekilde karar verebiliyorsunuz.
İşte durum böyle olduğu için ben artık hayatında bana zarar verecek benim psikolojime ve sinirimi bozacak insanlara hayatımdan tutmamakla, eğer mecburen konuşmak gibi bir durum söz konusu ise o zaman da gerekli insanlarla gerektiği şekilde mesafeli olmakta kararlı davranıyorum.
Hiç birşeyi sıfırlanmadim.
Bu zamana kadar yaşadıklarım benim isteğim ve tercihim doğrultusunda oluştu.
Bu olanları yok sayamam acı veya tatlı.
Tecrübeler.
Bazı şeyleri inkar etmek onların doğru olduğu gerçeğini değiştiremez.
Çoğu insan bunu kabul etmiyor olsa bile.
Kendi kararlarım yaptıklarımdan pişman değilim, kararlarımdan dolayı diplerde boğuldum, ama pişman değilim, tecrübe demek hayatta yemiş olduğun kazıkların toplamıdır
Cevap
6Cevap
Pazardan geldim cüzdanın dibini sıyırdım 😬
😂 oh yarasın yavrum ahs
Umutlarımı sıfırladım sanırım
Geçmişi ve hissettiklerimi sıfırladım ama bu yüzden kimse için pişmanlık sebebi olmak istemiyorum.
Beklemedeyim, daha fazla böyle giderse komple sıfırlicam hayatı.
Sıfırlamadım. Sıfırdan başlayacak enerjim yok. Olanı yaşamaya devam edeceğim.
Az once hesap bakıyesını
Aşka dair herseyi wma onsuzda olmuyor
Eskileri, geçmişi sıfırladım.
Aşkları
Hayatımı
Kendimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?