Hayatı dolu dolu az da olsa istediğin gibi yaşayabiliyor musun?

Hayatı dolu dolu az da olsa istediğin gibi yaşayabiliyor musun?

Geçen bu konuyu arkadaşımla konuştuk. Ya gerçekten altımda arabam var, maaşım var, asla ama asla kısıtlamayan bir ailem var. Ama tüm yakın arkadaşlarım başka şehirlerde, sevgiliyi geçtim flört bile yok. Tatil günümde yakın şehre gidip sevgilimle veya arkadaşımla zaman geçirecek maddi manevi imkanım var ama ben tatilde ya evde yatıyorum ya ailemle zaman geçiriyorum. Aileyle zaman geçirmeyi seviyorum ama insan yaşıtlarıyla da zaman geçirmek istiyor. Keşke maddi manevi imkanım olmasaydı diyecek durumdayım. Şundan birkaç yıl öncesine kadar hayatı baya dolu dizgin yaşadım, bu durgunluk insanı üzüyor
Hayır maalesef hayatı dolu dolu yaşayamıyorum hatta yaşamıyorum da denebilir :D ama buna rağmen yine de bir şekilde bir şeylerden keyif almaya bakıyorum çünkü giden zaman gelmiyor hayat kötü bile olsa elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor bu hayatta.
Hayır aslında dolu dolu yaşamıyorum ama elimden geldiğince doldurmaya çalışıyorum. Ne kadar yeterli tartışılır. Zaten günümün büyük bir bölümü iş yerinde geçiyor ve günümde geç başladığı için akşam pek vaktim kalmıyor. Galiba ben yaşamıyorum bile.
Cevap
7Cevap
Yaşıyorum evet.. 😄 çok şükür.
Biraz tembelim keske daha hareketli ve pratik biri olsam. Ama evet hayatimdan oldukca memnunum. Istedigim gibi hamdolsun Rabbime 😊
maalesef hayır eve odama kapanmış bilgisayarımın başında yaşıyorum
Noo. Mlesf hayır. Hatta 0. Kocaman bir sıfır.
Hayır, valla bu ülkede bunu basarabileni de tebrik ediyorum 👏 imreniyorum 😄
Şu anlık hayır ama yaşayacağım
Bol sanslar
Ne yaşaması ve bu dünyaya iş yapmaya gelmişiz köpek gibi
Çalışmaktan vakit kalmadı
Her gün uçuyorum
Az değil tam anlamıyla süper yaşıyorum;)
Mumkunmu bu
Ben den iyisi yok
Hayır yarım yarım yaşıyorum
Yokkk
Evet yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?