Sınırsız uyku
Sınırsız yemek
Sınırsız İnternet
Sınırsız aşk
Sınırsız ömür
Şimdi açıklayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sınırsız ömür desen nolur sağlığın olmadıktan sonra, sınırsız para desen nolur sağlıklı bir şekilde dostlarınla harcayamadıktan sonra, sınırsız aşk desen nolur yalan dolanla olduktan sonra vs vs bu şekilde gider bu. Her ne olursa olsun ne fazlası ne de azı olacak. Bir şey kararında olacak ki kolaylığıyla, zorluğuyla sana tat versin
Bence para diyecektim de para da bir yere kadar sınırsız bilmiyorum ya kıyafet diyebilirim sağlık ya da ama her şey bana saçma geliyor artık dünya sınırsız olsaydı bi anlamı kalmazdı.
Hayatta hiçbir şeyin sınırsız olmasını istemiyorum. Ne kiymet bilinir, ne deger.. Hoyratca oylesine kullanilir.. Her seyin fazlasi zarar. Sevginin fazlasi bile zarar verebiliyorken..
Evet sınır olmalı yüksekten bir sınır yeterli olacaktır
Cok yönlü bir yorum..
İlahi sınırdan bahsediyorsaniz ömür gibi her şeyde sinirli sonsuz bir sey yok.( fani olan bu dunyada)
Sinirlarin Frekans aralığından bahsediyorsaniz kapitalist sistem çarkı her şeyi sinirli elde edebilmek için bile tüm gün çalışmamıza neden olduğundan sınırsızlik söz konusu değil.
Bizi sınırlandırılmış ve sindirilmiş bir canlıya dönüştürmeye çalışıyorlar da ben yemem xd
Peki öyle olsun
Ben mutluluk frekansını yakalar huzur radyosuna çalan biriyim
Bunu parayla da duyguyla da duyuyla da yapabiliyorum
En guzeli en kolayi en makulu. Ne mutlu size Allah sayınızı arttırsın.
En zora gitmek hem zorlayıcı hem yıpratıcı ama en basitinden ve kolayını yapmam varken zoru tercih etmek hem bedeni hem ruhu yıpratır. Buna gerek olduğu zaman zorlanır ama gerek yoksa zorlamanın anlamı kalmıyor ve olmuyor. En güzeli herkes için en güz şekilde sonuclansin ve insanlar mutlu bie şekilde yaşasın ki kıyametten hallice zamanlar yaşamayalım
Allah sizinde sayınızı artırsın daha doğrusu iyi insanların sayısını artırsın
Guzel olan benim değil benim olan güzel dediğimizde gercekten mutlu olacağız yani elimizdeki guzelliklerin farkında olduğumuzda..
Allah iyiliğin güzelliğin farkında olan bu doğrultuda yaşayan insanların sayısını arttırsın haklısınız Amin ecmain tesekkurler
Katılıyorum elimizdekilerin farkına varıp farkında olursak farkındalık oluştururuz. Yorumunuzu sağlık
Cevap
24Cevap
Zamanın sınırsız olmasını isterdim
Sınırsız zamn ama bjz sınırlıyız
Sınırsız rus kaliningrad kehribar 😅 olsun bana yeter gerisi boştur
Xd
Bu dünyada her şey para abi herşeyin sonu para ile bitiyo para bu zamanda herşeyi alır onun için param hiç bitmesin isterdim.
Sınırsız aşk ve sınırsız ömür olduktan sonra diğer sınırsızların hiçbir önemi yok. Onlar sınırlı olsa da olur, paralı olsa da olur.
Sınırsız para, çünkü para nerdeyse çoğu şeyi sağlar.
Sınırsız aşk, ömür, kitaplar ve kahveler.
Sınırsız uykuyu seçen %14 ölüm zaten sınırsız uykudur. Hani bunu seçme amacı nedir?
Sınırsız para sağlıklı ömrümle birlikte olsun isterim.
Sınırsız Aşk.
Hadi insallah
uyku 🙃 sonsuza kadar uyusamda kesmez beni kelenwlwwl
ama sınırsız para yok sınırsız aşk olunca daha iyi oluyorum
Sinirsiz sağlık ve para
Sınırsız İnternet
Sınırsız internet 😬
Bizim için sınırsızlığın olmaması
Sınırsız para olacak... o bütün kapıları açar!
Sınırsız aşk
#Mirliva
Sınırsız aşk olsa
Uyku sınırsız hiç uyanmadan
Ben aşk diyeyim siz anlayın
Allah yardımcın olsun xd
para 🥺
Vallahi ya para var huzur var
yok be
Niye para olunca isteklere daha hızlı erişim sağlanamıyor mu
Sağlıklıyım gerisini para halleder
Sağlıklıysan olacak otomatik çeviri yapmış xd