Kişilik & Karakter Görüldü atmak kızdırır mı sizi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa umursamaz mısınız? Güncellemeler+1 yıl Yemek olacak o sıcaktan bunlar Görüldü atmak kızdırır mı sizi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Umursamam 0 0 Yorumla
JaponnGulu Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Görüldü yemek de bari. Nefret ederim. Bu yüzden görüldü mü kapattım. Bana mavi tik atılınca üzülüyordum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl harbi lan böyle kötü soru sormam pardon sfjs Yorumla JaponnGulu +1 yıl No problem sbshsj Yorumla
firstsoldier Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hele ki önemli bir mesajsa her türlü küfrü hak ediyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl :D fevri sinir var mı sende Yorumla firstsoldier +1 yıl Niye herkes bana bunu diyor :( Yorumla Soran +1 yıl merak Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cevap verilmesi gereken bir soru sormamışsam alınmam onun dışında hoşuma gitmez. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç umrumda olmaz, kim olduğu farketmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Umursamam
Görüldü yemek de bari. Nefret ederim. Bu yüzden görüldü mü kapattım. Bana mavi tik atılınca üzülüyordum
harbi lan böyle kötü soru sormam pardon sfjs
No problem sbshsj
Hele ki önemli bir mesajsa her türlü küfrü hak ediyor
:D fevri sinir var mı sende
Niye herkes bana bunu diyor :(
merak
Cevap verilmesi gereken bir soru sormamışsam alınmam onun dışında hoşuma gitmez.
Hiç umrumda olmaz, kim olduğu farketmiyor
Yoo umurumda olmaz
kızdırmaz :D
kim olduğuna bağlı