Bazen diyorum ki keşke zengin bir ailede doğsam benim istediğim hayati Instagram'da başkasının yaşadığını görünce Allah'ım benim ne günahım vardı burada doğdum bu zorluğun içinde doğdum diyorum bende hermes cantalarla mucehverlerim olsun istiyorum tıpkı Georgina Rodriguez gibi biliyorum asla Ronaldo gibi bir atlı prens yaşadığım bu iğrenç hayattan kurtarmayacak nasıl kurtulucam bu durumdan bazen diyorum keşke fakir bir hayatla sınanmak yerine lüks bir hayatla sınanmak isterdim sonuçta hem fakirin hem de zenginin dertleri var
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O duayi dusunceyi cok soyledim ama degismiyor boyle yasamaya devam
Yapmaya ben böyle düşünüyorum ki her zaman evrene mesaj gitsin belki Allah beni duyar ama olmuyor kanka dediğin gibi. diyorum belki ilerde olur bizde şans yok aqa o da olmaz
😂😂 cocuklugumdan beri her mutlu zengin rahati yerinde olan birilerini ya da islerim duzgun gitmiyince neden pararam yok calisiyorum yine yok diyorum hep isyan ede ede kendimi paraliyorum kendi kendime dert edinip sikintili gunler saatler gecirdim simdi bile arada diyiyorum ama elden bise gelmiyor sana verilen hayati yasamayi ogrenmeye baslasan iyi olur cunku bu boyle gidecek bari cocuklarin demesin ilerde kanki 🤷😂
Çocuklarım ilerde demesin diye çok zengin olmak istiyorum eğer böyle bir yaşantım olursa çocuk dünyaya getirmek istemem😂
Fakirler bu dunyaya cocuk getirmeden durmaz 😂😂 zamanla fikirler degisiyor
Peki bir şey soylucem ben sürekli şey diyorum Allah'ım hayatım çok kötü keşke bolluk içinde olsam tıpkı Yildirim Demiroren gibi bazen oturup ağlıyorum neden lüks hayatım yok diye. Sanki bunları yapmasam zannediyorum ki Allah derki bu hayatından memnun ve hayatımın değişmeyeceğini düşünüyorum. Ondan dolayı hep şikayetçiyim sence evrene mesaj gondersem zengin olur muyum yoksa bunu yapmam boş mu
Yani çok fakirde değilim orta halliyim evlerim arabam var ama lüks bir yaşantım yok 😂yinede birden fazla çocuk zarar
😂😂 bence sen evrene mesaj gonderdikce baskalari zengin oluyor isyan etme mesajda gonderme😂
Kahvede istermisin bukadar mal mulk yaninda guzel gider
Bende diyorum meslek yok
İs yok
Para desen oda yok bari sansim olsun oda yok yokluklarla buyuyoruz boyle
Olaylari akışına bırakmaliyim bence de zengin insanlarin yaşamı beni ilgilendirmiyor güç ve mutluluk insanın beyninin içinde farketiysen annelerimiz dedelerimiz daha mutlu çünkü onlar internetle büyümedi biz internetle büyüdüğümüz için mutsusuz çünkü biz Instagramda çok lüks yaşantılar görüyoruz yatlar, range rover arabalar, lüks villalar bazen diyorum ki keşke internet diye bir illet hayatimiza girmeseydi belki de azla yetinip mutlu olacaktık tıpkı annelerimiz gibi bunları düşünüyorum da uyguluyor muyum orası komik 😄😂
Ben denedim o internete girmeden 2 hafta dayanamadim bunalti geliyor ne yaparsan yap surekli seni cagiriyor telefon😂 ya annelerimiz ve buyuklerimiz nerde mutlu hep isyan kufur tartisma icinde mutlu yasamaya calisiyirlar mecburen. Bir birlerine sozvermisler kotungunde iyi gunde kaniti
İnternetsiz dura bildinmi
Sende çok özeniyor musun o insanlara. Birde ozendigimiz kisilerde diyor ki kem gozlerinizi üstümden çekin bizimde dertlerimiz var zenginlik herşeye çözüm değil sanki fakir mutlu aqa birde gelip edebiyat yapıyorlar
😂😂
Ben ozenmiyorum sadece izliyorum ama biz calisinca onlar ege sahillerinde keyif catmasi ozeniliyor
Ya paran var mutlusun saniyorlar edebiyati ahh zenginler para sizin gibi eseklerin nasil eline gecti neden yolunu kaybedip bize ugramadi diyorum
Bir yıl internetsiz durdum ailem wifiyi kapattı çünkü ben sabanci tarzi insanlara cok bakıyordum telefondan ve mutsuz oluyordum. Gel gör ki bu seferde 1 yıl boyunca onların yaşadığı hayatı sanki ben yasiyormusum gibi kuruyordum 😀
😂😂 1 yil sonunda holdik ve goktelen sahibi oldunuzmu
1 yil unuverite sinavlarina calissan 1. Olmustun
Hayal kurunca faydası yok hala fakirim 😂 Allah'ım ben zaten fakirim zengin insanlarlada karsilasmiyorum bari çok zengin akrabam olsaydı en azından yasamasak bile gorebilirdik nasıl yasadiklarini
😂😂 bak duan beni sana cekti 😂😂 fakir duasi bende zengin degilim sen boyle dua etmeye devam et daha cok fakir pesine takilsin
Kanka ablamda böyle diyor biliyor musun diyor ki bu kadar zengin insanlara bakma çok fakir biriyle evlenirsin dedi cidden dediği de doğru bazi çok zengin olmak isteyenler sonunda yaa davulcu ya da boyaciya gidiyor hayaller Arda Güler gerçekler öğretmen Hüseyin 😂
Ogretmen huseyin gelde iyi zurnaci ali dayinin torunu 😂
İnsan neyi cok istiyorsa onla sinaniyor
Yani istemeyelim mi sinanmamak için
Fazla diyelim isteme
Fakirligine alis bak dun fakirdin bugunde yarinda olacak buna alis biz fakirlerij beyni hep zengin hayelleriyle dolu
Yani strese koymaya gerek yok kendimizi
Aynen sen zengillesmenin onundeki adimlardan biri okumak kaca kadar okudun
Okuyorsun
Kızım saçmalama o gördüğün şeylerin çok büyük bir tarafı yalan kimsenin hayatı dört dörtlük değil üzülüyorum ya senin gibi kaç tane genç çocuk var böyle saçma sapan videolar izleyerek kendi psikolojilerini bozuyorlar
Yani kimsenin hayatı dört dörtlük değil biliyorum ama fakirinde derdi var zenginin de ben lüks bir hayat içinde sinanmak isterdim en azından istediklerini aliyorlar. Zengin mutsuzda fakirde mutsuz. En azından para tatminlik getirir
Olsun be bizim Allahimiz var
Sankinin zengin muslumanlarin Allah'ı yok 😂
Onların dolarları varsaaa bizim Allahimiz var
Erdoğan gibi 😂
Helal la işte benim hatunum
Ağzını topla ağzını * senin
Zengin olsam benle çikar mıydın
Evet ama yaşın 40 dan fazla olmamali scjhjkkkkk
Yaşim 19 benle çikar misin prenses
olur mu
Kanka aylık gelirin kaç lira sckjkkk
Mühendis ten daha iyi kazanıyorum
Kanka beni iş adamı ancak kurtarır aylık gelirinin 5 milyondan daha fazla olması lazim sckjjkkk
İs adamıyım işte
Markaları pazarliyorum
Aynen kanka🤣
60 bin kazanniyorum yaş 19 e ticaret yapıyorum 😅 anlamadım seni
Sen daha para kazanamamışken neyin el konuşsun yapıyorsun anlamıyorum
Anlamiyorsan konusmayacaksin 😉
Verachtung, Abschaum, Ego, Blick auf Arroganz
Helal la işte benim hatunum
Buda 7. Mı dhjgfjhj
Yok bebeğim sana yazıyodum ona yazmışım
Allahallaaaa ciddi misin olum zgjgdfkgjj knk bence ben sana kız bulim
Benim var ama seni özel olarak istiyorum
6. Olarak
Sadece seni
Hayır
Kes lan hayır ne öllüm
Sfhjhffjggkgkj
Oğlum gay misiniz birbirinize yuruyonuz sckjjkkkkk
A-abla ben kızım 👉🏻👈🏻
Kes la sevgilimle düzgün konuş lale
Allah'ın mali birde profile umitcan uygunun fotosunu koymuş ihşallah umitcan uygun tez zamanda bir mafya tarafından elleri kolları kesilir
Pempe bayan bak bu konuda çok haklısın köpeklere skktrirrler inşallah o evladini