Ukala tiplerdir böyle soru sorarak sohbeti kendi eksenine taşımak ister ama ben onu duysam da ne o tarafa bakarım nede cevap veririm. Böylece o, aramızda yokmuş hiçmiş hayalet olmuş algısına kapılır susar ve bir daha konuşmaz. Ukala tiplere karşı etkili bir yöntemdir
Genelde neden neden diye sorarak delirten ben oluyorum 🥲 herkese tavsiye ederim harika bişey karşınızdakinin sabrını ölçüyorsunuz ve çok keyif :D ama her şey dozunda güzel
Kimin yaptığına ve hangi tavırla yaptığına bağlı :) mesafemi korurum çok yüksek ihtimal
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Hayır konuşmazdım tabi ki de. yani karşımda ki kişi sürekli neden sorunsun soruyorsa kendisi fikir üretmyiorsa bir yerden sonra zaten sıkılırdım kaldı ki zaten herkesle kounuşmuyorum sadece beni anladığını düşündüğüm kişilere içimi açarım her zaman için.. 🍀😎
Ya ben zaten artık insanlarla çok iletişim içine girmiyorum hemen bakıyorum yani ne kadar sohbet edilir ne kadar anlaşılır ya da ne anlayabilir ona göre hareket ediyorum, çünkü gerçekten artık insanların istediği gibi anlamasından ben sıkıldım
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bahsettiğiniz en anlaşılır konularda bile hiçbir fikir üretmeden herşeye sadece "neden?" diyen tiplerle bir daha konuşur musunuz?