Kaybettiklerin arasında en çok neyi özledin?
Çocuk olmayı özledim , üzüntü yok , beklenti yok , stres yok , aşırı düşünme yok , kalp kırıklığı yok ,

Kaybettiklerin arasında en çok neyi özledin?
Çocuk olmayı özledim , üzüntü yok , beklenti yok , stres yok , aşırı düşünme yok , kalp kırıklığı yok ,
Eskiden daha huzurluydum, daha az stresli bir hayatım vardı. Sanırım en çok bunu özledim.
Eski huzurunuz inşallah kavuşursunuz
Rica ederim
Rica ederim.
Onu.
Allah yardımcınız olsun
Hayırlısı değilmiş
Hakkınızda hayırlısı olsun dua et umudunu taze tut
Yaşadığın olumsuz olaylar var ve geçmiş travma etki etmiş sakın olumsuz ve intihar , isyan gibi olumsuz ve karamsarlık sakın yapma
Umudunu taze tut
Anlıyorum çok darbe aldın umutlarin hayallerin yıkılmış olabilir ama vardır bundada bir hayır vardır diyerek umudunu taze tut sen Allah tan gül yaprağı istersin Allah sana gül bahçesi nasip eder
Umudunu taze tut ne yaşadın bu kadar olumsuzsun
Analtirmisin
Bugünde sen bana yardımcı oldun
Sadece o duygularını sen yaşamıyorsun herkes bir boşluğa düşüyor ben toparlandim sende toparlanirsin
Gizli soruma yorum yapmiştin
Umudum kalmadı hiç bir şeye mutlu olaçak tek bir sebebim dahi kalmadı dunya ustume geliyor?
Diye bir soru vardı
Umudunu taze tut zaman zaman hepimiz böyle oluyoruz yaşanılan olumsuz olaylar etki ediyor
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek sapret ve dua et imtihandayiz
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak umursama soner
Nasıl yani?
Anladım hakkında hayırlısı olsun bol dua et geçer hepsi
Cevap
2Cevap
Onun dürüst olduğunu masum olduğunu prenses olduğunu sanmıştım meğer şeytanmış melek yüzlü şeytan
Onu...
Allah yardımcınız olsun
Hayırlısı değilmiş
Evet değildi zaten iyi oldu. Ama işte sağol abi
Allah seni korumuş şükür namazı kıl dua et hakkında hayırlısı olsun
İnşallah seninde 🙏
Amin bilmukabele
Hakkınızda hayırlısı olsun dua et umudunu taze tut
Huzurumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar