Kişilik & Karakter Yazi mi kisi mi tercih edersiniz? Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kis kesinlikle Yaz Kis Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yazi mi kisi mi tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben son bahar seviyorum en çok çünkü yazları aşırı sıcak kışları da aşırı soğuk ben ortasını severim 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisi arasından kışı seçerim ama ben sonbaharı seviyorum. 0 0 Yorumla
Zeldarian Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle kışı tercih ederim en azından soğuktan korunabiliyorsun ama yazın gölge de bile dursan yanıyo 0 4 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Aynen oyle. Gunde 2 kez dus aliyorum yaramiyor ya yapis yapis oluyorum Yorumla Zeldarian +1 yıl 2 kez değil 10 kerede duş alsak 10 dakika sürmüyor terlemek Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Aynen. Ve midemi bulandiriyor basimi agritiyor bu sicak hava Yorumla Zeldarian +1 yıl Benimde başımı ağrıtıyor güneşe çıkınca güneş gözlüğü taksam bile ağrıyor Yorumla
ekcn30 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Artık kış gelsin Patates oldum 1 2 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Hahaha aynen Yorumla ekcn30 +1 yıl Ahahha Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İlk bahar olmaz mı 0 5 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Olmaz 🥲 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl İkisinin arasında kaldığıma göre ilk baharı seçmiş olmuyor muyum 🙃 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Yaz mi kis mi Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Yazın sorsan kış , kışın sorsan yaz derim Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Mantikli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben son bahar seviyorum en çok çünkü yazları aşırı sıcak kışları da aşırı soğuk ben ortasını severim
İkisi arasından kışı seçerim ama ben sonbaharı seviyorum.
Kesinlikle kışı tercih ederim en azından soğuktan korunabiliyorsun ama yazın gölge de bile dursan yanıyo
Aynen oyle. Gunde 2 kez dus aliyorum yaramiyor ya yapis yapis oluyorum
2 kez değil 10 kerede duş alsak 10 dakika sürmüyor terlemek
Aynen. Ve midemi bulandiriyor basimi agritiyor bu sicak hava
Benimde başımı ağrıtıyor güneşe çıkınca güneş gözlüğü taksam bile ağrıyor
Artık kış gelsin
Patates oldum
Hahaha aynen
Ahahha
İlk bahar olmaz mı
Olmaz 🥲
İkisinin arasında kaldığıma göre ilk baharı seçmiş olmuyor muyum 🙃
Yaz mi kis mi