İnsanlara hak ettiğinden fazla değer verirdim, kendime yaptığım en büyük saygısızlıklardandı.

Ben bileydim o zerzavatların dilinde ısırgan gezdirirdim hakskajs
İnsanlara hak ettiğinden fazla değer verirdim, kendime yaptığım en büyük saygısızlıklardandı.

Ben bileydim o zerzavatların dilinde ısırgan gezdirirdim hakskajs
Ben ailem ile anlaşamiyorum ve sık sık tartışiyoruz. Özellikle annem narsist anneler gibi özelliklere sahip. Her şeyi kontol etmeyi sever, abim de sürekli güçlü hissetmek için bazı konularda ve özellikle maddi konularda bütceyi kontrol eder. Söz sahibi o konuda o , annemin parasini da o yönetiyor. Kısacası işsiz olduğum dönemlerde bunlara muhtaç kalmiş olmak beni en derinden pişman eden olay sayilir. Her tartışmada sonsuza kadar barışmayacak gibi konuşuyoruz ama tekrar bi sekilde benimle iletisime geçiyorlar ve ben sırf ailem diye onlarla barismak zorunda kaliyorum. Annem babam ayri ve babamin tarafi ile konusacak olsam hemen bana karsi müdahale başĺiyor. Bu yasıma geldim annemi sevemedim. Onlarla iletisimde olmaktan pismanim , kimsem yok diye ve bazen de yalnizlik duygusu yuzunden sanirim. Bu halimi analiz ettim ama aşamiyorum. Bu benim döngüm.
Cevap
2Cevap
Özüme uymayan birkaç kararım olmuştur.. Kader diyelim..
Kendimi önemsememek şimdi görüyorum ki çok işime yaradı
KPSS ye hazırlanırken beni terk eden kişiyi 4 sene sonra istemem.
Birine yalvarmıştım benden ayrılmaması ve bana ihanet ettiği kızla artık konuşmaması için (salağım)
Arkadaslarm icin yaptıgm fedakarlklar
Saçma sapan insanlara tahammül etmem
Boş insanlari çok kafaya takmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?