Kişilik & Karakter Biber Olsan Acı Biber Mi Olurdun Tatlı Biber Mi? Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karakterine ve acısıyla tatlısıyla yaşadığın aşk ilişkilerini göz önünde bulundurursan sence sen acı biber misin tatlı biber misin? Güncellemeler+1 yıl Senden olsa olsa hangi biber olurdu? Biber Olsan Acı Biber Mi Olurdun Tatlı Biber Mi? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben acı biber olurdum 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı. Hani acı diye alırsın ya o koyu yeşil biberi. Sonra yediğin zaman tatlı olduğunu hissedersin. İşte ben o biberim :)) 3 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Vuuu güzel kompozisyon ve anlatım 👏👏 Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Teşekkürler 🤩☺️ Yorumla
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ağzına aldığında önce tatlı gelip sonradan kavurucu acılık gelen biberden olurdum. 2 0 Yorumla
Kedicikkkkk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl Acı biber olurdum herkesi yakardım 3 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Bu iyiydi 😂 Yorumla
Votkalimooon Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Benden olsa olsa tatlı olur😂 4 4 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Benden de olsa olsa Şaban'ın dediği gibi yahni olur 😂😂 Yorumla Votkalimooon +1 yıl Ahahah niye yaaa😁 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Birden Şaban'ın repliği geldi aklıma sen benden olsa olsa dediğin de 😂😂 Yorumla Votkalimooon +1 yıl Haha anladım :) replikler çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben acı biber olurdum
Hani acı diye alırsın ya o koyu yeşil biberi. Sonra yediğin zaman tatlı olduğunu hissedersin. İşte ben o biberim :))
Vuuu güzel kompozisyon ve anlatım 👏👏
Teşekkürler 🤩☺️
Ağzına aldığında önce tatlı gelip sonradan kavurucu acılık gelen biberden olurdum.
Acı biber olurdum herkesi yakardım
Bu iyiydi 😂
Benden olsa olsa tatlı olur😂
Benden de olsa olsa Şaban'ın dediği gibi yahni olur 😂😂
Ahahah niye yaaa😁
Birden Şaban'ın repliği geldi aklıma sen benden olsa olsa dediğin de 😂😂
Haha anladım :) replikler çok
Çok tatliyim ben yaaa