Kişilik & Karakter Cennete giderseniz ilk ne isteyeceksiniz? damiismylife Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evett soru yukarida Güncellemeler+1 yıl İnananlar için sorulmustur. Cennete giderseniz ilk ne isteyeceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben bir şey istemiyorum. 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çikolata çeşmesi, K-pop krallığı, sevdiklerimin yanımda olmasını isterdim çen ne isterdin? 0 3 Yorumla damiismylife +1 yıl Cikolata cesmesi kucuklugumuzde hepimizin hayalidir. Ya da cikolatadan ev. Ben skz ile hayatimi gecirmeyi isterdim. Yorumla ChungCha +1 yıl Çenin hayalinde çoook güzel Yorumla damiismylife +1 yıl <33 Yorumla
wwwww1131 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Cennet cehennem diye bir şey yok. 0 3 Yorumla damiismylife +1 yıl Inananlar icin sordum Yorumla wwwww1131 +1 yıl Görmemişim kusura bakma Yorumla damiismylife +1 yıl Onrmli degil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bir şey istemiyorum.
Çikolata çeşmesi, K-pop krallığı, sevdiklerimin yanımda olmasını isterdim çen ne isterdin?
Cikolata cesmesi kucuklugumuzde hepimizin hayalidir. Ya da cikolatadan ev. Ben skz ile hayatimi gecirmeyi isterdim.
Çenin hayalinde çoook güzel
<33
Yemek :)
Cennet cehennem diye bir şey yok.
Inananlar icin sordum
Görmemişim kusura bakma
Onrmli degil
Evlenmeyi :)