Doğuştan gelen dışlanma?

İlk defa böyle bir yere böyle bir yazı yazıyorum o yüzden yanlışım varsa özür dilerim, 18 yıldır, doğduğum günden beri nedenini bilmediğim bir şekilde kimse beni sevmiyor ya da sürekli dışlıyorlar, fiziksel görünüşümde bir sorun yok ya da toksik birisi değilim, anaokulundan beri anlam veremediğim bir dışlanma var insanlar tarafından, anaokulunda ben çocukların yanına gidip konuşmayı denerdim fakat hiçbirisi konuşmak istemezdi, ortaokula geçtiğim zamanda aynı hiçbir şey yapmayıp sınıfta oturmama rağmen insanlar benden haz etmezlerdi, liseye geçtiğim zaman bi arkadaş gurubum olur gibi oldu fakat sonra onlarda beni dışladılar, 11. sınıfta sınıflar karma yapıldığında beni hayatı boyunca görmemiş bi kız vardı birbirimizi tanımıyorduk, bir gün o kendi arkadaş gurubu ile sohbet ediyordu bende dışarıdan insanları izlerken birisi o kıza, 3 mermin olsa bu sınıftan kime sıkarsın dedi kızda benim ismimi söyleyerek ona 2 tane bide hocalara sıkarım dedi, arkadaşları sana naptı o niye sevmiyorsun dediklerinde, "valla bir şey yapmadı ama içimden nefret ediyorum niye bende bilmiyorum" dedi sonraki yıl dershaneye gidiyordum ve sınıfa yeni bir kız gelmişti oda benim gibi yalnız oturunca gidip tanışmak istedim, 17 yıldır yalnızlığın verdiği özgüvensizlik yüzünden başta korktum ama ölene kadar yalnız kalamam diyerek gittim konuştum, başta bana iyi davrandı fakat sonraki gün yüzüme bile bakmadı, günaydın demek için ona doğru gittiğimde bana yüzünü çevirmişti. Lisenin başlarında bu yalnızlığımın psikolojimi çok kötü etkilediğini fark ettim ve kendimi korumak için her şeye pozitif bakan birisi yaptım kendimi fakat, insanın konuşabileceği derdini anlatabileceği 1 tane bile kimsesi olmayınca hayat çok zor geçiyor gerçekten keyif almamaya başladım discord gibi yerlere de girdim fakat kimse benim yazdıklarımı takmıyor, cevap vermiyordu. Bi zamana kadar bu yalnızlık ile başa çıktım fakat artık kafamı taşıyacak gücüm bile kalmadı. Hayatım gibi bu mesajda görmezden gelinebilir ama belki benim gibi başkaları varsa yalnız olmadıklarını bilmek mutlu eder umarım.

Doğuştan gelen dışlanma?