Kişilik & Karakter Arkadaşlarınızın derdini kendinize dert edinir misiniz? Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Yakın arkadaşlarınızın yaşadığı bir sorunu siz de yaşıyormuş gibi hissediyor musunuz? Arkadaşlarınızın derdini kendinize dert edinir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Edinmez miyim hiç. Ben onlardan daha kötü oluyorum... elimden hiç bir şey gelmezse oturur beraber ağlarız 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet edinirim zaten arkadaşlarımın derdi benim derdimdir mesela değer verdiğim biri o gün hasta olsun benim de moralim kötü olur. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Elimde olmadan yaşıyorum o derdi aşırı derecede hem de 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet fazlasıyla empati yaptığım bir konudur.@florabacchus bilmez ama onun için çok üzüldüm. 2 9 Yorumla Mertcan3443 +1 yıl @_Süveyda geçmiş olsun Yorumla u _Süveyda +1 yıl @Mertcan3443 niye Yorumla Mertcan3443 +1 yıl Üzüldüğün için yazmıştım 😊 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 🥰Kız kıyamam yaa, deme böyle gider ağlarım bak, zaten bocalıyorum. 😘 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ağla diye demedim ya kes😂😂😘 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Mesajıma niye cevap verilmiyor acabaaa 🙄🙄🙄Watsappı çökerttim girip bakmaktan. Yorumla Mertcan3443 +1 yıl @FloraBacchus 🆒😎 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Yazdım Yazdım 🤚😀 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😘😘😘😘 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimsenin derdini kendime dert edineceğimi sanmıyorum. Kendi dertlerim bana yeter zira arkadaşlarım da böyle düşünüyordur :D 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Dert edinemekten ziyade , onun için çözüm yolları arar , teselli eder, elimden geleni yapmaya çalışırım 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Onlarla üzülüp ağlarım sinirlenince sinir olurum. Çok etkileniyorum o yüzden hep enerjisi yüksek az sorunlu arkadaşlar tercih ederim😅 1 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok fazla bu yüzden düşmanlarını da düşman edinirim 1 0 Yorumla
gzmsnnr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Dostumun derdini dert edinirim diğerleri pekte umrumda degil 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Belki çok yakın arkadaşlarımı ama zor jdjf öyle bir insan değilim 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım olmasa da dertli birini görünce dertleniyorum 1 0 Yorumla
Lily297 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Sevdiğim ve değer verdiğim birisiyse evet, diğerleri umrumda olmaz. 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Edinirim. Yoksa arkadaşlığın bir anlamı kalmaz. 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakınım olan birinin derdini dinleyip yardımcı olmaya çalışırım ama kendime dert edinecek dereceye getirmem açıkçası, bir süre sonra yoruyor çünkü. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sadece bir arkadaşımın derdini kendi derdimmiş gibi kabullenirim. 1 0 Yorumla
Gunerite Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl benim için değerliyse evet. değilse hayır. 1 0 Yorumla
akinturkoglu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bugüne kadar ettik te ne oldu ki 1 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Kimsenin derdini dert edinmem 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Etmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Edinmez miyim hiç. Ben onlardan daha kötü oluyorum... elimden hiç bir şey gelmezse oturur beraber ağlarız
Evet edinirim zaten arkadaşlarımın derdi benim derdimdir mesela değer verdiğim biri o gün hasta olsun benim de moralim kötü olur.
Elimde olmadan yaşıyorum o derdi aşırı derecede hem de
Evet fazlasıyla empati yaptığım bir konudur.
@florabacchus bilmez ama onun için çok üzüldüm.
@_Süveyda geçmiş olsun
@Mertcan3443 niye
Üzüldüğün için yazmıştım 😊
🥰Kız kıyamam yaa, deme böyle gider ağlarım bak, zaten bocalıyorum. 😘
Ağla diye demedim ya kes😂😂😘
Mesajıma niye cevap verilmiyor acabaaa 🙄🙄🙄
Watsappı çökerttim girip bakmaktan.
@FloraBacchus 🆒😎
Yazdım Yazdım 🤚😀
😘😘😘😘
Kimsenin derdini kendime dert edineceğimi sanmıyorum. Kendi dertlerim bana yeter zira arkadaşlarım da böyle düşünüyordur :D
Dert edinemekten ziyade , onun için çözüm yolları arar , teselli eder, elimden geleni yapmaya çalışırım
Onlarla üzülüp ağlarım sinirlenince sinir olurum. Çok etkileniyorum o yüzden hep enerjisi yüksek az sorunlu arkadaşlar tercih ederim😅
Çok fazla bu yüzden düşmanlarını da düşman edinirim
Dostumun derdini dert edinirim diğerleri pekte umrumda degil
Belki çok yakın arkadaşlarımı ama zor jdjf öyle bir insan değilim
Arkadaşım olmasa da dertli birini görünce dertleniyorum
Sevdiğim ve değer verdiğim birisiyse evet, diğerleri umrumda olmaz.
Edinirim. Yoksa arkadaşlığın bir anlamı kalmaz.
Yakınım olan birinin derdini dinleyip yardımcı olmaya çalışırım ama kendime dert edinecek dereceye getirmem açıkçası, bir süre sonra yoruyor çünkü.
Sadece bir arkadaşımın derdini kendi derdimmiş gibi kabullenirim.
Artik edinmeyeceğim yoruldum.
benim için değerliyse evet. değilse hayır.
Bugüne kadar ettik te ne oldu ki
Bazı dostlarım var edinirim
Kimsenin derdini dert edinmem
değer verdiğim biriyse evet ederim
Arkadasm yok
Evet..
Etmem
Evet 😊