Arkadaşlarımla naz yapmıyorum. Öyle bir muhabbetimiz yok nazlarını çekiyorum daha çok. 😅Nazımı anneme ve sevgilime yapıyorum güzelce çekiyorlar sağolsunlar. Arkadaşlarına daha bir anlayışlı yaklaşıyorum
Unutulmuş gibiyim ben Ve insan bir bakıma unutulmuş gibidir. Bilmem ki nasıl anlatmalı? Yalnız bile değilim... Beni hatırlaman kafi, biliyor musun? Daha istenir ki...😅
Naz mı sayılıyor bilmiyorum da ben onları onlar da beni alttan alıyor genel olarak :D ben onların beni sürekli sinirlendirmesine, kanser etmesine göz yumuyorum onlar da benim gergin hallerime herhalde :D birbirimizi ne kadar delirtsek de bir yandan da iyi geliyoruz herhalde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Arkadaşlarımla naz yapmıyorum. Öyle bir muhabbetimiz yok nazlarını çekiyorum daha çok. 😅Nazımı anneme ve sevgilime yapıyorum güzelce çekiyorlar sağolsunlar. Arkadaşlarına daha bir anlayışlı yaklaşıyorum
Benim öv dememe bile gerek kalmıyor. Jsjs
Latife bir yana evet nazım geçer, onların da bana geçer.
"Öv beni" anahtar kelime lhkhk o olmadan olmaz😅
Arkadaşlarımın hepsine nazım geçer. Ama öyle yerli yersiz naz yapan biri değilim.
Ben sadece sevdiğim insana karşı samimiyetten naz yaparım 😄
Nazım geçer ama nazlı bir adam değilim
Geçer ama naz yapmam
Niyaz edersin sen de😅
Bu nasıl mizah ya? 😂 Bunu kimseye kullanma bir daha, 2033 de kullan. Bu devri aşar bu mizah.
Neyse cevaba geleyim, niyaz etmek daha hayırlı. 🧔🏻
Soğuk esprilerim mükemmeldir. 😅 2033 e kadar yaşayamayabilirim. O yüzden şimdi söylemem lazımdı.
Yaşarsın yaşarsın!
Hadi inşallah diyelim😅
Dedik 🧐
Nazlanmıyorum ben.😕
Sana pek yakışmaz naz niyaz😅
Bana ne yakışıyor?😅
Para, para, para ljlhkhkg
Ddkkdk
Para puşta yakışır derler ama
Tövbest😅 hiç duymamıştım khkgjv
Parayı kabul etmedim fmfk
Ne istersin lhkgkh?
Unutulmuş gibiyim ben
Ve insan bir bakıma unutulmuş gibidir.
Bilmem ki nasıl anlatmalı?
Yalnız bile değilim...
Beni hatırlaman kafi, biliyor musun? Daha istenir ki...😅
Edip Cansever diye not düşeyim, üç nokta sonuna. 😂
Şiir sever miydin sen? 😅 Edip Cansever'e teşekkür edelim madem isteğine tercüman olduğu için şjlgkfjf
Şiir sever biri değilim ama okumayı seviyorum. O an ne çıkarsa karşıma, internet sayfalarında dolaşırken.😅
Şiir sever olmanı tavsiye ederim🙂 şiir okumak iyidir.
İyi olduğu için sevmem lazım?
Sevmediğimiz halde yaptığımız o kadar çok şey var ki...
😏
* için mi
Dmmd
Sevmediğin şeyi yapmamalısın.👀
Ok bye
Fkkf
Arkadaşım yok.
Naz mı sayılıyor bilmiyorum da ben onları onlar da beni alttan alıyor genel olarak :D ben onların beni sürekli sinirlendirmesine, kanser etmesine göz yumuyorum onlar da benim gergin hallerime herhalde :D birbirimizi ne kadar delirtsek de bir yandan da iyi geliyoruz herhalde.
Aşk gibi olmuş bu durum😅😅 şaka bir yana sen de şanslısın ben gibi.
Arkadaş ortamım öyle ya da böyle hayatımdaki en şanslı olduğum şey olabilir 😅😂
Ne güzel🥳
🍁✨
Övün demiyorum ama dövün dediğim olmuştur.
Sağ olsunlar hiç sorgulamadan döverler.
O nasıl iş abi ya😅
:) Hatırımı kırmıyorlar işte
Eeevet onun burnunu arada sürüyorum bazen saçma tripler atıyorum çocuk anlayışlı karşılıyom😂 alıştı sanırım
Övülmeye ihtiyacım yokta dediğimi yaparlar yerine göre
Nazım bir tek anneme geçer
Evet, çoğu insana nazım geçer.
Geçmezse neden arkadaşım ki?
Evet yeter ki isteyeyim ❤😇😈
Samimi arkaşım yok
Uf hemde ne biçim sisiiss
Bazılarına sadece onlarında geçer tabi
Arkadaşım yok maalesef