Babam yazlıkta sorun çıkartıyor fikir verin?

29 yaşındayım babam kot şortla dışarı çıkmama izin vermiyor. Giyince sorun yaşatıyor sokakta benimle yürümüyor ya da çabuk bin araba gibi hareketler yapıyor. Gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım bu hareketleri hem değersiz hissettiriyor hemde özgüvenimi zedeliyor zaten onun bu baskıcı tavrı beni anksiyete sosyal fobi yaptı hiç dışarı bile çıkmak istemeyecek hale geldim insan evladını istemez mi Çanakkale’de gibi bir yerde yaptığı sorunlara bak birde diyordu ki sizin için yaptım burayı mutlu olun diye hiç mutlu değilim. Kendi yazlığımıza gitmek isterken bile izin alıyorum iki kere gelme dedi şimdi gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdi annemle konuştum babam peşinden annemi dinliyormuş babam gerçekten narsist ruh hastası sorunlu biri annemde babamın korkusundan yanımda durmuyor moralim çok bozuk. Zaten son gelmeme de zaten nişanlısın deyip razı olmuştu kendimi çok değersiz hissediyorum. 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gidiyorum bugün bakalım başıma neler gelecek babam ne yapacak çok merak ediyorum kardeşim de sıfır kollu ile geliyor 25 yaşında o yürek yemiş gibi ama ben babamdan korkuyorum. Babamın bana yaşattığı travmaları unutamıyorum. Yine aynı şekilde davranırsa bir daha asla yazlığa gitmeyi düşünmüyorum. Onunla da denize girmeyi hiç düşünmüyorum beni yine eleştirir kızar bağırırsa kriz geçiririm
Babam yazlıkta sorun çıkartıyor fikir verin?