Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdi annemle konuştum babam peşinden annemi dinliyormuş babam gerçekten narsist ruh hastası sorunlu biri annemde babamın korkusundan yanımda durmuyor moralim çok bozuk. Zaten son gelmeme de zaten nişanlısın deyip razı olmuştu kendimi çok değersiz hissediyorum. 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gidiyorum bugün bakalım başıma neler gelecek babam ne yapacak çok merak ediyorum kardeşim de sıfır kollu ile geliyor 25 yaşında o yürek yemiş gibi ama ben babamdan korkuyorum. Babamın bana yaşattığı travmaları unutamıyorum. Yine aynı şekilde davranırsa bir daha asla yazlığa gitmeyi düşünmüyorum. Onunla da denize girmeyi hiç düşünmüyorum beni yine eleştirir kızar bağırırsa kriz geçiririm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nasıl babaymış ya anlamıyorum kızı babasının yanında mutlu olur ozgur olur bu gerı kafalılığı hıc anlamıyorum
gercekten ınanamıyorum adam ne yapmaya calısıyor cocuk degılsın nasıl ıstersrn oyle gıyınırsın
Onu rezil ediyor muşum
Benim hem çalışmamamdan şikayetçi beni senelerdir böyle toplumda utandırıp bu hale getiren kendisi baskı tehdit eleştiri suçlama her şey var babamda akşam 7 de geldim diye bi keresinde avukatımla konuşcam mirastan men edicem demişti onun yüzünden topluma çıkmak bile istemiyorum artık panik atağım hiç geçmiyor depresyon hastasıyım sosyal fobi her şey mevcut bende sinir hastası oldum en ufak bişeyde tahammülüm yok
Ne oluyorda rezıl oluyormuş yazlıkta ıstedığın gıbı gıyınebılırsın anadoluda bı koyde değilki ya bu gerı kafalılık sana cok hak verıyorum ıstersen dertleşelim
Anlamıyor kimse sana laf etmiyor diyorum bak herkes giyiniyor sen sensin onlar gibi olma sen özgür bir kız mı olmak istiyorsun diyor başka zamanda niye sen güçsüzsün niye korkaksın niye çalışmıyorsun diyor ne istiyor babam ne ya çok mutsuzum
Öyle seymj olur yaa kac yaşındasın bu kadar karışmaması gerek
Kadınsin diye özgürlüğün kisitlanamaz
Benim hem çalışmamamdan şikayetçi beni senelerdir böyle toplumda utandırmıyor baskı tehdit eleştiri suçlama her şey var babamda akşam 7 de geldim diye bi keresinde avukatımla konuşcam mirastan men edicem demişti onun yüzünden topluma çıkmak bile istemiyorum artık panik atağım hiç geçmiyor depresyon hastasıyım sosyal fobi her şey mevcut bende sinir hastası oldum en ufak bişeyde tahammülüm yok
Bu arada nişanlı misiniz
Evet
Nişanlıniz biliyir mu olayı
Evet biliyor
Bişey demiyor mu
Aile konularına çok karışmaz o ama kendisi baskıcı birisi değil çok şükür
Öylede ne bileyim destek çıkar vs...
Babamın beyin yapısını nasıl değiştirecek ki
Senin psikolojini düzeltir sana Moral verir.
Gitme bence boşuna sinir olup moralin bozulacak
Aynı şeyi yapacak dimi yine
Aynı şeyi yapacak tabi huylu huyundan vazgećer mi?
Annem gel diyor babam biletleri alacakmış ama korkuyorum aynı şeyi yaparsa diye
Gitmezsen sorun çıkartır mı
Zaten gel diyen biri değil gelmemi bu yüzden istemiyor zor ikna etmiştim
Ama gidersem de soru çıkartır mı işte
Çıkartır gitme bence giymek istediğin şeyi giyemeyeceksin sürekli sorun çikartacak
şu an aradı çarşıdan kot şort bulmam lazım diye bekleyin diyorum gelmiş bana bilet alcaz pazar gününe yoksa bulamazsam zaten gelemem bu sıcakta uzun kot giymemin bi anlamı yok ne alakası var diyor sorun çıkartıyor muşum
Suçu hep sana atıyor yani
ben olsam gitmezdim