Kişilik & Karakter Bu kadın sizi kaçırsa, ağzınızı bantlasa ne yaparsınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendisi oyuncu ve sizi kaçırsa ağzınızı bantlasa ne yapardınız? Güncellemeler+1 yıl eewe Güncellemeler+1 yıl rffed Bu kadın sizi kaçırsa, ağzınızı bantlasa ne yaparsınız? Cevapla Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Abime uyguladığım dövüş taktiklerinin aynısını ona da uygularım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl peki bağlar mıydın sen onu intikam almak için? Yorumla gale8 +1 yıl Yok canım neden bağlayayım? Polise haber veririm Yorumla Soran +1 yıl kaçmasın diye tabi çünkü mantıklı olan o Yorumla
GülayAydın Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Eğer beni kaçıracak, ağzımı bantlayacak kadar cesursa güçlü bir kişiliği vardır diye düşürüm... ve çok korkarım.. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir şekil kurtulmaya çalışırdım ya da duygusal manipüle yapabilirim:)) 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bu ancak benim ayakkabılarımın iplerini bağlar.. 0 0 Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ellerimi de bağlasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nedne knk Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Amel defterini kapatırım 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Doverim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bağlıyken ve ağzın bantlı iken nasıl dövecen Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Cozeriz Yorumla Soran +1 yıl nasıl ama mesela huyuna suyuna mı gidersin Yorumla
Derinmaviş Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Memelerini ellerim😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o ne alaka. s Yorumla Soran +1 yıl knk nedne öyle dedin merak ettim Yorumla
jackdanileschivas Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Gelsin kaçırsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nedne öyle dedin? belki kötülük yapacak Yorumla jackdanileschivas +1 yıl Kötülük de yapsın tokyocum Yorumla Soran +1 yıl knk ağzını bantlayacak ama buna da okeysin Yorumla jackdanileschivas +1 yıl Evet t Yorumla Soran +1 yıl peki ne yapardın knk o an ne hissederdin Yorumla jackdanileschivas +1 yıl Knk bilmem fazla zarar vermeyecekse okeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abime uyguladığım dövüş taktiklerinin aynısını ona da uygularım
peki bağlar mıydın sen onu intikam almak için?
Yok canım neden bağlayayım? Polise haber veririm
kaçmasın diye tabi çünkü mantıklı olan o
Eğer beni kaçıracak, ağzımı bantlayacak kadar cesursa güçlü bir kişiliği vardır diye düşürüm... ve çok korkarım..
Bir şekil kurtulmaya çalışırdım ya da duygusal manipüle yapabilirim:))
Bu ancak benim ayakkabılarımın iplerini bağlar..
Ellerimi de bağlasın
nedne knk
Amel defterini kapatırım
Doverim
bağlıyken ve ağzın bantlı iken nasıl dövecen
Cozeriz
nasıl ama mesela huyuna suyuna mı gidersin
Memelerini ellerim😂
o ne alaka. s
knk nedne öyle dedin merak ettim
Gelsin kaçırsın
nedne öyle dedin? belki kötülük yapacak