Selâmlar!!
Sizde üzüntüler ne kadar sürüyor...😄✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sizde üzüntüler ne kadar sürüyor...😄✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben eril beyinli bir kadınım. Ayrıca toplumun ezbere öğretilerine boyun eğmeyen biriyim bu da farkındalığımı yüksek tutuyor. Kadın doğasının yıkıcı tarafıyla ilk olarak iş hayatında tanıştım desem yeridir. Sanki kendi gezegenimden farklı bir gezegen keşfetmiş gibi hissediyordum. Çünkü tüm davranış biçimim onlardan ayrıydı. Erkekler gibi direkt şeffaf iletişim kuruyor, duygu değil akıl odaklı düşünüyor ve eylemde bulunuyor, arkadan konuşmuyor, açık meydan okumalara bayılıyor, her şeyde eğlence arayıp buluyor, dostluk temelli ilişki kuruyor, teknik konulara aşırı ilgili ve küçük şeylerle bile mutlu oluyordum. Yıllarca kadınlarla uyum sağlamak, sağlıklı bir iletişim ve etkileşim kurmak için çok çabaladım, fakat her çabam hüsranla sonuçlandı.. Çünkü onlar farklı olmaktan ziyâde hastaydı, çok sonra fark ettim..
Onca zaman geçti.. Hâlâ kadınlara uyum sağlayamadım desem yalan olmaz ve sırf bu sebeple özellikle onlarla etkileşimimi mümkün olduğunca en asgarî düzeyde tutuyorum. (Bir kaç samimi ve kendini geliştirmiş kız arkadaşlarım hariç) Çünkü kadınların neredeyse hepsi hastalıklı davranış biçimlerine sahipler. Merhametli bilinmelerinin aksine merhamet ve adâlet duyguları fazla zayıf. Akıl değil duygu odaklı oldukları için her şeyi kişiselleştiriyor, en ufak saçmalığı bile düşmanlık için güçlü bir sebep olarak görebiliyorlar. (Örn; o gün güzel bir elbise giymişsindir. ) Ki gizli dövüşmek onların olmazsa olmazı.. Çözümün değil sorunun bir parçası olmaktan keyif alıyorlar, kaostan besleniyorlar. Harekete geçme ve girişimci yönleri toplumsal baskıdan ötürü zayıf olduğu için fazla sinsiler ve çok fazla arkadan konuşuyorlar. Gruplaşarak güçlü hissetme eğilimleri var, bu da kutuplaşma ve ötekileştirmelere sebep oluyor. Her konuda bir günah keçileri var ve tüm kişisel eksik yönlerini o günah keçisine yükleyerek bastırmaya ve hedef şaşırtmaya çalışıyorlar. Gücü erkek üzerinden elde edeceklerine dair hastalıklı yapıları var ve bu da birey olmalarının önündeki en büyük engel. İş ortamında hiç profesyonel değiller. Özel ya da sosyal hayatlarındaki tüm olumsuzlukları işlerine yansıtıyorlar. Özellikle iş yerinde hemcinslerine karşı fazla gaddar ve adâlet duygusundan yoksun bir rekâbetçilik sergiliyorlar. Birlik ve beraberlik becerileri gösterişli gruplaşmalarının aksine sıfır, herkesi ve her şeyi tehdit algılıyorlar ve herkesi ve her şeyi çıkarları için gözlerini kırpmadan kullanıyor ya da direkt gözden çıkarıyorlar. Huzursuz bir iç dünyaları var, tatminsiz ve doyumsuzlar. Enerji vampirliği yapıyorlar. Dedikodu ve iftiraya fazla meğilliler. Erkeklerin yanı sıra açık ara kadın düşmanlıkları çok fazla. İş hayatlarında boy gösterseler dahi erkek egemen sistemin gönüllü köleliğinden fazla memnunlar ve içten içe bu sistemi destekliyor ve güçlendiriyorlar. Manipülatifler ve çıkarları için algı yaratıp insanları yönlendirmekten büyük keyif alıyorlar.. Bu onlara kendilerini güçlü ve yeterli hissettiriyor..
Tüm bu yıkıcı özellikler bana, kadınlarla yakın temas kurduğum her an mayınlı tarlada yürüme tedirginliği yaşatıyor. Kadın doğasının muhteşem, yapıcı, destekleyici ve eğitici tarafları var ama maalesef bizim ülkemizde kadınlarımız “hastalıklı ataerkil toplum yapısından ötürü” saydığım tüm bu yıkıcı duyguları bünyelerinde barındırıyorlar.. Onlar kötü değiller, onlar hastalar. Ve onlarla etkileşim, benim için dünyanın en zor işlerinden biri..
İşte bu nedenle belirli sınırlarım var ve bu sayede pek yıpranmıyorum, üzülmüyorum.
Dışarıya yansıttığım şey gerçek üzüntüm olmaz ve haliyle kısa sürer. Kahkaha atıyor ve hiçbir şeyi takmıyor gibi görünürüm. İnsanlar neşeli olduğumu ve hayatı boş verdiğimi falan düşünürler. İşin aslı hiç te öyle değil. İçten içe çok üzülür ve yaşadığım olayları ve acıyı da unutmam
Önemli bir şeyse bir gün bazen bir hafta... her zamn olan şeylerdense izin vermiyorum kendime üzülmeyi, ağlamayı Bir Serdar Ortaç şarkısına bakar
İyi geceler. benim üzüntüm olmaz yani zaten geçmişte çok üzüldüğüm için artık üzülme duygum bile yok sadece hayvanlar için sevdiklerim için ya da bir insan için üzülürüm ama kendim için üzülmem. zaten genelde içime attığım için pek yansıtmıyorum bunu dışarıya geceleri sadece duygusallık odluğu için sorun oluyor biraz oda zaten yaşadığım güncel olaylardan değil daha çok gerçekleşmeyen konulardan dolayı oluyor.
Cevap
19Cevap
Benim üzüntüm bir sigaraya bakar
Üzüntümün nedenine bağlı.. Bazen sonradan düşünüyorum, acaba ben ne için üzülmüştüm diye.. 😄
Hayırdır unutkanlık baş göstermeye başlamış.😄
Umursamazlık diyelim.. Sevinme hemen. 😄
Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış, birazda böyle saçmalayım.😄
Bi buzağılar kalmıştı, ona da el attın helal olsun.. 😄
Ee buzağılar yetim mi kalsın.😄
Yani ineklik sorun değil öyle mi.. 😂
Kes kes çarparım ağzına.😄
Ama iyiydi, kabul et.. 😅
Kabul edipte seni mi şımartayım hayatta kabul etmem sonuna kadar zınarırım, zınarmak ne diyecen eminim (inat).😄
Ama içinden "çok iyiydi" dediğini ben duydum.. 😄
Zınarcı seni.. 😅
Oha içte okuyo, okuyakalasıca.😄
Gerçi senin içinde slk slk şeyler vardır ama yapacak bir şey yok.. Okuma okumadır.. 😄
İçimi iyi ki okuyan yok yoksa sağ kalmazdım küfürleri iyi ki duyan yok.😄
Bana da mı ettin la.. 😄
Sen babamın oğlumusun.😄
Neyse.. İade-i küfür olmuştur.. 😅
Hemen iadei küfür de küfrettim dedim mi ben sadece sen babamın oğlumusun ki es geçeyim demek istedim sövdüm demedim doğru anla ciritçi.😄
Et demeden ettiğini anladım ben.. Babanın oğlu değilim, e demek ki delik deşik etmişsin beni.. 😅
Yo yo için ferah olsun.😄
Sövüp ferahladın yani.. 😄
Sövmedim ama sanki zorluyo gibisin.😄
Sen küfür etsen Elmadağ'ı geçmez, Kırıkkale'ye varmadan buharlaşır be.. 😄
A aa tesüf ettim bak şimdi halbuki günyüzü görmemiş küferler var bende.😄
Daha iyi işte.. Yıldızlar gece çıkar.. 😅
Boşversene yıldızı küfürü, çay içicem ben..😄
Demliği süzdüm, son iki yudum kaldı ince bellimde.. 😋
Yudumunda kalasıca diyecektim sonra kendim de içince vazgeçtim.😄
Son içişi olasıca, çay kaşığı burnuna giresice diyecektim ve dedim.. Çünkü neden demeyeyim.. 😂
Tilkiler gibi çemkiresice o ağzın büzülür inşallah.😄
Burnundan çay fışkırasıca.. 😄
Fındık ağzıma laf edemezsin bir kere.. :/
Az kaldı çay fışkırmasına bu kadar içmeye.😄
Benim bir demlik bitti.. Saat 20:56'da demledim, şimdi bitti.. 😒
Senin çayın acımıştır be saat oniki oldu...😄
Kaçak çay yerli çay gibi değil.. Geç acıyor bi'kere.. 😌
Kaçak çayı nerden bulalım be ciritçi.😄
Kilosu 500₺+ kdv+nakliye ile yollarım, yeter ki hesabımı canlandır sen.. 😄
Yuh dost kazığının da böylesi.😄
Aman kalsın sanki bana can özümü...😄
Ya ne kazığı.. Hizmetin böylesi.. Kapıda ödeme, memnun kalmazsan iade edersin ama para iadesi yapmam.. 😄
Uyanığa bak sen.😄
Yok la uyanamadım henüz.. 😄
Kendini çimdikle ya da çayı düşün uyanırsın.😄
Kendime kıyamam da çay zaten aklımdan da ağzımdan da eksik olmuyor.. 😅
Ee ne diye uyanamadım diyosun uyurkenmi içiyosun çayı.😄
Bedenim burada, ruhum hâlâ şekerleme yapıyor yatakta.. 😄
Bu sıcakta şekerleme yapabiliyosan çok iyi.😄
Ruhum eşsiz olduğundandır.. 😄
Ya ya ne demezsin.😄
Sağ ol.. 😎😄
Üzüntümün nedenine bağlı.. Dönüp bakarım üzüldüğüm şeye değiyor mu diye.. Baktım yok değmiyormuş.. Eğlenmeye devam.. 😅
Yeni bir övgüye kadar 😂 hemen kendimi iyi hissetmeye başlarım
Sen zayıfladın mı bu aralar bana mı öyle geliyo al sana övgünün dibi...😄
Hâlâ devam mı diyete...
Oo çok istikrarlı gördüm seni.😄
Konu gamsızlık, adaletsizlik ve dengesizlik ve insanlık dışı, ruh hastası saçmalıkları ve aşırı kıskançlık ise; üzüntüm uzun sürüyor.
Şarkılar ile kendimi bulacagım kolay basit geçici şeylere üzülmem, canımı sıkacagım o şey ne ise gerçekten üzülmeme değmeli
Hayat üzüntüyle yaşayacak kadar uzun değil😀
Benimki genelde mideme vurur hemen geçmez çok uzulursem
Ruh halime bağlı. Toparlanmak istediğim süreye bağlı. Bazən çok kısa, bazən biraz daha uzun.
Beni üzen durumun veya insanın bendeki yeri önemine bağlı
Anlık değişiyorum sabah mutluysam öğlen sinirli akşam dinginim
Oynak şarkı anlık olarak üzüntüyü giderebilir ama derinlerde bir yerde durur o acı..
Üzüntü veren duruma bağlı. Hemencecik geçebilir. Aylarca yıllarca da sürebilir.
Sürüyor ve geçiyor, kimse için uzun uzadıya üzülecek değilim, hayat beni daha idmanlı yaptı
Bir oynak şarkı kadar değil maalesef 😅 her gün biraz daha azalıyor diyelim
Üzülmeye değecek bisey yok o yüzden dana dans dans xjxnxnx
Üzüntümün kaynağına bağlı, bazı kederler hayat boyu sürer...
Sıkıntının büyüklüğüne bağlı
Ne kadar üzüldüğüme bağlı. Bazen sadece bir kaç saat, bazen günlerce
Neye üzüldüğüme göre ve kimin için üzüldüğüme göre değişir. Çok sürmez genelde üzdüyse beni üzülmesini de bilecek karşı taraf. Neyim ben vazo mu kır kır birleştir
Uzun sürer ama dışarıdan 1 dakika sürmüş gibi görünür.
En babasi, ucunda ölüm yoksa tabi 1 gün 😂😂😂
İki dakika üzülürüm, iki dakika sonra mutluyum.
Neye üzüldüğüme bağlı.. Ama genelde kısa sürer
Ortalama 7 yıl falan.
Görsele katılıyorum💃😂😂
Üzüldüğüm şarkının, remixini dinlememe bakar 💃
kimse anlamaz ama bayağı uzun sürer
Cok uzulmussem gunlerce aylarca
Neye üzüldüğüme bağlıdır
neye üzüldüğüme bağlı ama fazla sürmez
Biraz uzun sürer
1 dakka sürer sadece ardından gülmeye başlıyorum
Fazla sürmez
En fazla 2 ay
Benimkide bir oynak şarkıya bakar
Neye üzüldüğüme bağlı olarak değişir.
Kolay geçmiyor çok incindiysem
Ömür boyu sürecek maalesef
5 yıl hala geçmiş şeyler için üzülüyorum nasıl devam edebilirim hayatima
Fazla uzun sürmez.
Üzüntümün nedenine bağlı olarak değişir.
Bir oynak şarkı atarsan geçer 😀😀
Yemek bulana kadar
Geçmez
Uzun sürer
15 dakika
Uzuntume bagli
acıma bağlı olarak değişir
Neye üzüldüğüme göre değişir
60 saniye
Max 1 gün
Aynı ben😂
Resme +1