Hayatınızın sorgulanması gereken dönemleri elbette vardır ama genel olarak zihninizi neler meşgul eder?

Hayatınızın sorgulanması gereken dönemleri elbette vardır ama genel olarak zihninizi neler meşgul eder?

Önceden çok fazla düşünce vardı kıza değer vermekten de kaynaklı çok doluydu aşık oldum o durum anılara dönüştü o anlara tamam doğru bir şey yok ama doğru gibi de yapıyor o yüzden üzülüyorsun senle konuşuyor mesela abim yokken abimi soruyor ve çantana herşeyini koydun mu diyor tanımıyorum kendisini kızın benzeri sınavım değer verdiğim için ve sanki ilgili davranıyor tamam doğru bir şey yok ama iyi şeyler üzüyor o yüzden tabiki doğru bir şey yok ben ilk defa hıçkıra hıçkıra ağladım hem o durumu istemiyordum hemde artık yeter dedim bu böyle mi devam edecek çünkü kızın ruhunu gördüm orada beynim değişti hep anılar canlandı ister istemez hiçbir şeye konsantre olamadım ve değiştim ve bu değişim bana iyi geldi
Geleceğimi düşünüyorum. Ne nasıl olacak diye. Ve çoğunlukla insanların neyi neden yaptığını düşünüyorum. Acaba farklı davransaydım her şey daha iyi olur mu bla bla bla cümleler
Cevap
1Cevap
Ben genelde ve çoğu kez akşama ne yemeği yapıcam diye düşünüyorum.
Her bir şeyi
FENERBAHÇE.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?