Kişilik & Karakter Mesajla konuşmak mı yoksa sesli konuşmak mı? çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tarafınız nedir? Mesaj Sesli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mesajla konuşmak mı yoksa sesli konuşmak mı? Cevapla Nedir Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Duruma göre tercih ediyorum ama sesli konuşmak daha iyidir çünkü o anki duygunu daha rahat aktarabiliyosun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Burdan mesajlaşıp çok değer verdiğim biri vardı. Numaramı alsın diye bekledim olmadı :) bidaha da konuşmauız zaten. Onla telefonda konuşmak isterdim. 0 1 Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Sağlık olsun : ) Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok samimi olduğum kişiyle sesli konusurm onun dısındakilerr isee mesaj daha iyi 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sesli konuşmayı daha çok tercih ediyorsun 0 1 Yorumla KırılmazRakıŞişesi +1 yıl Ediyorum* Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sesli. 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Sesli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Duruma göre tercih ediyorum ama sesli konuşmak daha iyidir çünkü o anki duygunu daha rahat aktarabiliyosun.
Burdan mesajlaşıp çok değer verdiğim biri vardı. Numaramı alsın diye bekledim olmadı :) bidaha da konuşmauız zaten.
Onla telefonda konuşmak isterdim.
Sağlık olsun : )
Çok samimi olduğum kişiyle sesli konusurm onun dısındakilerr isee mesaj daha iyi
İkisinin de heyecanı farklı..
Sesli konuşmayı daha çok tercih ediyorsun
Ediyorum*
Sesli.
Sesli