Ben başlayayım tencerede şu kaynatirken şu bir türlü kaynamak bilmiyor bekle bekle
Bekle... bekle...

Bekle... bekle...

Ölümü beklemek derdim ben. yani bir türlü hayatın sonu gelmedi çok tuhaf bir yandan çok hızlı geliyor bir yandan da zaman geçmek bilmiyor.
Yoğurt çorbası, muhallebi/puding pişirirken, ameliyathane/doğumhane kapısında beklerken, sahursuz tuttuğun orucun iftarını beklerken, zorla götürüldüğün bir yerde, hapiste, sevdiğin dizi reklam arasında verdiğinde zaman inatla geçmek bilmez.
Sevmediğin bir kişi ile zaman geçmek bilmez sanki saat demir atmış gibi ilerlemez. Sevmediğin bir işte de, durumda da böyledir. Sevilen şey çabuk biter. Sevilmeyen bir şeyde zaman geçmek bilmez.

Annemin karnında doğmadan önce ben. Zaman bir türlü geçmedi. Dayanamayıp aralık ayı yerine ekimde Dünya'ya geldim. Dur durak bilmeden tekmeledim.
Cevap
7Cevap
Ramazan ayı. Bekle bekle zaman geçmek bilmiyor bir yandan gözüm saatte olur diğer yandanda açlığımda.
Sevgilimle bulusacaksak o farklı şehirden gelecek mesela o saatler geçmek bilmiyor. Gün de saniye gibi geçiyor bıktım bu durumdan
Hastanede annemin sonuçları iyi çıksın diye bekliyirum dua ediyorum metastas atmış beklemek beklemek
Genel olarak herhangi bir şeyi beklemek zor. İnsanız tez canlıyız
Güzel şeyler yaşarken zaman hızlı akar ama acı çekerken yavaşlar
Önemli bir mesaj atıp cevabını beklerken zaman geçmiyor ya
Çok iyiydi bu
Tarih dersleri basladigi andan itibaren Zaman gecmek bilmiyor
Güzel cevap
Hastane kapısında beklemek.
Çok doğru cevap
Sevmediğim her ortamda dk geçmek bilmez
Mesela
Ödenme günü ay sonuyu beklemekle geçiyor zamanım
İftara son bir saat kala..