Beklemek sabırsızlanmak... Bazı anlarda zaman sanki yerinde sayıyor gibi gelir insana. O bekleyiş bitsin bir an önce isteriz. Bitsin de muradımıza erelim... Dakika saat gibi geçer, saat gün gibi uzun gelir.
Bu bağlamda; Senin için, zaman ne zaman geçmek bilmez?
Bir şeylerin bekleyişi içerisindeysem sanki zaman adeta duruyor gibi. Bekledikçe gelmiyor gibi. Beklemek beni çok heyecanlandırıyor. Beklediğim şeylerin uğruna sanki olmayacak gibi umutsuzluğa kapılıyorum. Eğer yanımda bu konuda bir destekçi yok ise moral olarak çabuk çöküyorum ve pes edebiliyorum. Bazen insan bişeyleri başarabileceğine olan inancı ve umudu tükendiğinde yanında ona ‘yapabilirsin, sana inanıyorum’ gibi motive edici sözlerin varlığına ihtiyaç duyuyor. “Zaman benim için beklenti içerisindeyken geçmek bilmez bu sebepten” beklemeyi sevmiyorum.
Sevdiğim tüm kişilerden uzakta kaldığım her dakika geçmek bilmez.Kavuşma anını düşler düşler dururum. Normalde sabırlı biriyim ama bu anlarda sabrımı rafa kaldırıyorum. Aklım hep onlarla meşgul oluyor. Durgun oluyorum ve dönük. Hasret beni eritiyor adeta. Kimse sevdiğinden ayrı kalmasın. Onun dışında bazen de çok istediğim bir şey için böyle hissediyorum. Biran önce onu elde etme hevesi zamanı durduruyor benim nezlimde.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bu zamanla öyle bir sınandım ki. Saniyenin bile uzun olduğunu öğrendim. Önümde 15 günlük bir süreç vardı, bişeyin sonucunu öğrenmek için. O 15 günü geçirdim ama nasıl geçirdim bir ben, bir Allah bilir. Saniyeleri hesaplıyordum. O kadar beklememe olumsuz sonuç olması da cabası.
Bazen birisinin aramasını beklersin, bazen mesaj atmasını... Beklersin de beklersin... Saniyeler, dakikalar, saatler, günler geçer ama beklediğin gelmez... Geldiğinde ise, hiç zaman geçmemiş gibi davranırsın...
Not: Şu anda zaman geçmiyor, bitsin artık şu mesai😄
Benim için zaman, hasta olduğumda, güzel bir haber aldığımda, hastane ortamında, yaşadığım hayal kırıklığında,üzüntü duyduğum durumlarda geçmek bilmeyi bilmez...
Mesela amelyathane kapisinda beklerken (Allah dusurmesin o durumlara), mesela bir yere gitmeyi cok istedigimde ucagin kalkisinin bir turlu gelmemesi, istenmeyen davetsiz misafirin goygoy yapmasinda, isin artik son asamasinda imzanin atilma surecinde, tuvalet sirasi beklerken😅,(sanki dali adam) kiz arkadasinin bitmek bilmeyen siteminden yemege gecis ani falan...
Sanırım seni birileri çok beklemiş. bu kadar dertli olmandan belli 🙂 Aslında şöle istemediğin mutsuz olduğun sana aykırı olan bişey lerle zaman geçirmek zorunda olduğun her an için geçerlidir🙂