Çok fazla hırslı olmak mümkün mü
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, çok hırslı olmak mümkündür. Ancak, aşırı hırsın en yakın arkadaşı stresdir. Sonu olmayan bir hırs durumunda olan kişi elindeki başarılarla yetinmez, daha iyisi olması için daha fazla hırs yapar ve daha çok stres etkeniyle karşı karşıya kalır. Aşırı hırslı olma durumuna strese bağlı rahatsızlıklar da eşlik edebilir. Başarı, güç, zenginlik ya da belirli bir hedefe ulaşmak için çok güçlü istek duymak, “hırslı olma”yı tanımlar¹².
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz var mı?
Kaynak: Bing ile konuşma, 01.08.2023
(1) Hırslı olmak avantaj mı dezavantaj mı? - Sağlık Haberleri - CNN TÜRK. www.cnnturk.com/.../hirsli-olmak-avantaj-mi-dezavantaj-mi
(2) Hırslı olmak mı, olmamak mı? - elele. www.elele.com.tr/.../hirsli-olmak-mi-olmamak-mi
(3) Daha az hırslı bir hayat mümkün mü? - elele. www.elele.com.tr/.../daha-az-hirsli-bir-hayat-mumkun-mu
Maalesef dünyamızın insanoğlunun hırsı yüzünden hızla kötüye gittiği bir çağdayız elimizdekiler bazen bazılarımıza yetmeyecekmiş gibi geliyor sanki bir üstünü alsak daha iyi olcak sanıp daha iyisini istiyoruz ulaşıncada onunda yetmediğiniz hissedip daha da üstünü.. kısır döngüsel boyuta giriyor ve ortaya savaşlar çıkıyor😔
İki sene öncesine kadar öyleydim. İstediğim bir şeyi elde edemedim diye sağlığım bozuldu diyebilirim. Fazla hırs ya da azim iyi değil
hırs tehlikelidir
Ben yayakda çok hirsli oluyorum sadece karsimdaki kisilerde kesinlikle çok menmun oluyolar
sana sorduk mu bunu mal!
Cevap
3Cevap
Bence çok hırslıyım bazı konularda
Mümkün ama fazla hırs insanı çok yorar . Hiç gerek yok bence , onunda dozunu ayarlamak gerekir.
Sonradan olunabileceğini pek sanmıyorum doğuştan gelir bu
Kendine zarar verirsin
Mümkünde ters teper
mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?