Oyuncu olmak
Bilim insanı olmak
Fenomen olmak
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
@KızlarSoruyor da fenomen olmak istiyordum. Çok şükür oldum. Moderatör olmak istiyor ve onun için de çalışıyorum uzun zamandır. Reel hayatımda işim gücüm zati var ki geniş bir çevremde var. Mesela siparişe giderken sürekli birileri selam veriyor, hal hatır soruyor. Çoğunluk adaylığını koy muhtar yapalım seni diyorlar. Nice çocuk büyüttük sahip çıktık, kocaman oldular. Yediden yetmişe herkesin tanıdığı, selam verdiği biriyim. Markete gitsem bir saat sürüyor ki sadece kendi mahallemde değil, civar mahallelerde de aynı şekilde tepki alıyorum... 😅
Ortadaki derken üstünde ne var 😅
Yoo ben değilim 🤣
orada varım demedim ki 🤣
Kalbimin kapısı bile şifresiz benim 😅sen ne diyorsun 😅ne şifresi parmağını sok okut djdjd
Allah gecinden versin kankim sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin 🤣😅hep gül
Olur kanki 😅 zaten ben mezar sevmem 😅
Mezarcı değiliz yani 😅
Boş mezar olsa girecek olanlar var 😅
m.youtube.com/watch
Kanka lütfen izle 😅🤣
Aklın yolu bir kanki 😅 Hadi mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakal
EyvAllah 😅
Bilim insanları rağbet görmese de bilim insanı derim kesinlikle. Rağbet göreyim diye başarıya gitmek bana göre değil
Futbolcu yaşım geçti, bari teknik direktör olayım 🤭
Kesinlikle bilim insanı olmak isterdim de merak ettiğim bir şey var sen bu kadar mı korkar Bir kız oldun ya her gördüğün hesaba engel atıyorsun hangi hesapla yorum yapsam engel atıyorsun, 45 yaşındaki amcan yaşındaki sevgilini ifşa ediyorum diye mı bu korku ya da dur kız olduğu halde erkek hesabı kullanıyor olduğun için mi aklında olsun, ben seninle uğraşmak istersem uğraşırım güzelce yorum yapıyorum engelleyip durma yanlış cinsiyet hesabı açmak yüzünden oda kalmayacak. Sen canımı çok yaktın Allah'ta seni sevdiklerinle yaksın yağmur...
Cevap
33Cevap
Ben bilim alanda olmak isterdim tabi ki de
Ben en çok ünlü bir yazar olmak isterdim..
Ünlü değil de müziklerimi dinleyen bir kitlem olmasını isterdim. Dinleyici olan bir prodüktör olsam bana kafi.
Güzel müziklerin var kardeşim 😅Belki bir gün
Senin güzelliğin abi eyw
Alakası yok sen güzel yapıyorsun
Oyuncu olmak demek devamlı göz önünde olmak demek, fenomen de öyle. Bilim insanı olmak tam benlik. Ünlü bir şair veya yeni Türk edebiyatı profesörü olmak isterdim. Astroloji ile ilgili bir alan da olabilirdi.
Dünya çapında profesyonel bir sporcu olmak isterdim. Ülkemdeki sporcuların daha önce birinci olamadığı yerlerde birinci olmak falan, tarihe damga vurmak. Hayal dünyası işte. 🙃☺️
Ünlü olmaktan ziyade bir imzam ve eserim olsun isterim. Herkes tanımasa da olur. Hatta ben değil, icatlarım ya da buluşlarım konuşulsun
Ünlü olmak istemezdim ama alanımda başarılı olmak isterdim. Yaptığım iş ülkeme ve insanlığa faydalı ise benim için yeterlidir.
Seçenekler içinde bilim insanı olmak benim tercihim diğerleri olarak, bulunduğumuz alanda profesyonel olup tanınmak 😊 güzel olurdu
Prof. Dr. Aziz Sancar gibi.
Bilim insanı olmak isterdim o yolda da ilerliyorum
Bilim insanı veya oyuncu 😄 veya ikisi bir arada
sinema dalında tam yarışacakken, babam engel oldu.
Zeki olmak, yani zaten zekiyim sadece ünlü değilim.🙄😂😂
ünlü olmak gibi bir derdim yok sadece işimde başarı peşindeyim onuda hallediyorum bir şekilde
Sesimin güzel olması ve binlerce kişiye verdiğim bir konserde hep bir ağızdan söylemek isterdim. Ünlü olmaktan bağımsız ama bu söylediğim.
Ünlü olmak istemezdim..
Oyuncu olmak isterdim
Fenomen ve bilim insanı alanında olur.
Madem hayal herbokolok olsun.😊
Modellikle ilgileniyorum ve 3 yasimdan beri piyano ve şan eğitimi aldım. Şarkıcı olmayı çok isterdim heralde
bilim insanı olup uzay aracı yapıp dünyayı terk etmek istedim
Kesinlikle bilim insanı olmak isterdim sağlık dağıtmak özellikle de sma hastası çocuklara destek olmak güzel olurdu.
Ünlü olmak istemezdim.
Dansçı olarak ünlü olmak isterdim
Bilim insanı olmak daha çok hayallerime ulaştırır
Ünlü bir pasta şefi olmak isterdim
insan olmak isterdim
Yeraltı dünyasının alanlarında
oyuncu olmayı çok isterim
Oyuncu ya da manken olmak istediğim oldu
Bilim adamı olarak
Bilgi her zaman daha karizmatikdir
Bilim insanı olmak isterdim..
Bilim.. açık ara en iyisi