Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bir ay önce de buluştuk. Pek konuşamadık hep aynı şeyler döndü durdu muhabbette. Nerde okudun naptın devamı gelmiyor izlenilen dizi film, okunan kitaplar, aşk hayatı
Başka ne konu açabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cern deneyinin geleceğe dönük etkileri
Elon musk ın twitterın adını değiştirmwsi
Webb teleskobunun mükemmel keşifleri
Yapay zeka alanında ülkee izin çok gwride kalmasındann bahsedebilirsnz
Bunları konuşmak için bu konuları takip etmek lazım
Evet
İki tarafta takip etmediğine göre pek yardımı olmadı
Evet ne ya, ıkki🙃
ilkokula dair anılarınızdan bahsedin diğerleri ne yapyıor ondan bahsedin
İlk buluşmada harcadık bu konuyu ben açtım. Gene de sıkıcı geçti, kız da pek girişken değil sürekli aynı şeyleri konuştuk
Ben buluşmak istemiyordum bu sebeple ama kendisi mesaj atınca bir şey diyemedim
gündeme dair şeylerden de konuşabilirsiniiz
Doğru
iyi bir şey bulduk bari :)
Gündemi araştırmam lazım😂
Haberlere hiç bakmıyor musun 😂
Kafamı ağrıtıyor baktıkça
haklısın.
Ortak nokta bulun aranızdaki dereceyi az yakınına çek
Bulamadık ilkinde
Bulursunuz ilk buluşma biraz soğuk geçer
Soğuk değildikte okumamış okusa ikimizde üniversitesen liseden anlatır bitiririz. Çekiniyorum o konu hakkında konuşmaya
Bulursunuz be sıkıntı olacak bir durum değil
Kayserili misin
Evet
Muhabbet tad vermiyorsa bence çok da zorlama.
İlkinde vermedi ikinciye çabaladı yok diyemedim söz verdiğim için. Sadece yarını atlatmak istiyorum
🤣🤣 zoraki buluşma 2 😅
Valla oturduk erkekten başka bir şey konuşmuyor kız denedim yani
Merak ettiği hiçbir şey yok
Hımm. Tam bir instagirl heralde 😂
Ya öyle de değil de başka mevzusu yok
Aşk meşk o bana şunu dedi, şu bana yazılıyor, falanca ex özelden yazmıs gibi şeyler mi diyor hep 😂
Evet dedim ki bak tek bunları konuşmayalım işte birşeyler öğrenmek için hedef koyalım mesela ben şunu istiyorum ona başlayım sende ne istiyosan başla diye cevap vermedi adam akıllı. Hocamızı ziyaret edelim dedim sadece ikimiz mi diyor. Herhalde amacı buluşup exini falan anlatmak
Bence o kişi çok boş bir kişi. Tek amacı karşı cins olan biri ne bileyim yani. Boştur. İşi gücü olsa bunlara kafa yormaz.
İnsanın her türlü ihtiyacı var tek bu değil. Bende isterim düzgün bir ilişkim olsun ama şuanda yoksa tüm mesele bu olmamalı hayatımı yaşıyorum
Bencede boş biri
Ben de aynı şekilde. İlişkim kötü şekilde bitti. Ama inanırmısın depresyona girecek fırsatı bile bulamıyorum. O kadar yoğunum 🤣
Maşallah ben yoğun değilim o kadar zaten ondan takılıyorum inşallah işim olursa daha az takarım size de kolay gelsin ne güzel
Teşekkür ederim. İş güç geçim derdi, fiziksel yorgunluk, haftalık planlamalar falan derken aşk acısı çekmeye vaktim kalmıyor 🤪😂. Ama iyi ya mutluyum böyle. Boş durunca insan bunalıma giriyor.
Evet ben buna rağmen sabrediyorum işsizim falan ama yani yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim bu kısa güzel sohbet için 😇
Bende 😇
Biz anılar hakkında konuşuyorduk
Konuştuk bitti ya